Friends: Μπείτε ξανά στο μοβ σαλόνι της Monica και του Chandler
Περίεργα

Friends: Μπείτε ξανά στο μοβ σαλόνι της Monica και του Chandler

Friends: Μπείτε ξανά στο μοβ σαλόνι της Monica και του Chandler

Ο σουηδικός όμιλος επίπλων IKEA ξαναδημιούργησε εικονικά καθιστικά από τις δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές, Friends, Stranger Things και The Simpsons.

Είναι όλα μέρος της νέας διαφημιστικής καμπάνιας της εταιρείας με τίτλο IKEA Real Life Series, μία συνεργασία με την Publicis Spain. Αν και η διαφημιστική εκστρατεία δημιουργήθηκε για τα IKEA στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, γρήγορα προκάλεσε αίσθηση μέσω των social media σε όλο τον κόσμο.

O σουηδικός όμιλος παρουσίασε το εικονικό μοβ καθιστικό της Monica και του Chandler από την αμερικανική κωμική τηλεοπτική σειρά Friends, το ροζ και πράσινο σαλόνι των Marge και Homer από τη γνωστή οικογένεια κινουμένων σχεδίων The Simpsons και το καθιστικό της Joyce Byers από το Stranger Things του Netflix. Για τη δημιουργία κάθε δωματίου, οι σχεδιαστές χρησιμοποίησαν μερικά από τα αγαπημένα τους αντικείμενα και έπιπλα IKEA.

Επιπλέον, με τη βοήθεια έξυπνου λογισμικού υπολογιστή, η ομάδα πίσω από τη διαφημιστική εκστρατεία μπόρεσε να σχεδιάσει κάθε δωμάτιο με ακρίβεια όπως εμφανίζονταν στις τηλεοπτικές οθόνες με κάθε μικροσκοπική λεπτομέρεια.

Τα δωμάτια από τα πλατό τηλεοπτικών σειρών χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες: δωμάτια για οικογένειες, δωμάτια για φίλους και δωμάτια για όλους, δίνοντας στους πελάτες την ευκαιρία να δημιουργήσουν ένα χώρο που τους ταιριάζει.

Δείτε σχετικό βίντεο

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ