Michael Kors: Αυτό είναι το μυστικό της ομορφιάς!
LIFESTYLE

Michael Kors: Αυτό είναι το μυστικό της ομορφιάς!

Michael Kors: Αυτό είναι το μυστικό της ομορφιάς!

Ο Michael Kors εκτιμά ότι το γέλιο είναι το κλειδί της ομορφιάς!

«Το γέλιο είναι καλύτερο από ένα λίφτινγκ προσώπου. Κανείς δεν φαίνεται πιο φανταστικός ή πιο όμορφος, παρά μόνο τη στιγμή που αρχίζει να γελά ανεξέλεγκτα. Οι άνθρωποι θεωρούν ότι το κομψό είναι κάτι αρκετά σοβαρό, αλλά δεν είναι αλήθεια. Οι πιο κομψές γυναίκες που γνωρίζω έχουν μεγάλη αίσθηση του χιούμορ. Όπως η Kate Moss, είναι τόσο κομψή και αγαπά να διασκεδάζει!», δήλωσε σε συνέντευξή του στον Observer, ο σχεδιαστής μόδας.

Ο Michael Kors υπερασπίστηκε τη μόδα απέναντι στις κατηγορίες ότι είναι «επουσιώδης», εξηγώντας ότι το σωστό ντύσιμο μπορεί να προσδώσει σε κάποιον εμπιστοσύνη.

Είπε χαρακτηριστικά: “Είναι η μόδα ασήμαντη; Δεν ξέρω. Ξέρω ότι ο κόσμος είναι ένας περίπλοκος τόπος. Αλλά μετά επανέρχομαι στο γεγονός ότι όταν βλέπω έναν άνδρα ή μία γυναίκα να δοκιμάζει πέντε πράγματα, θα υπάρχει ένα κομμάτι που τον κάνει ή την κάνει να φαίνεται διαφορετικά, όταν κοιτάζεται στον καθρέφτη. Η συμπεριφορά αλλάζει, η εμπιστοσύνη αλλάζει. Όλη σου η μέρα αλλάζει. Πιστεύω στη μαγεία του σωστού. Και αγαπώ το ότι η μόδα μπορεί να σου δώσει ελπίδα.”

Πηγή: ΑΠΕ