Βασίλης Καλλίδης: Παραδοσιακή μαγειρίτσα
Διατροφή

Βασίλης Καλλίδης: Παραδοσιακή μαγειρίτσα

Βασίλης Καλλίδης: Παραδοσιακή μαγειρίτσα

Ο Βασίλης Καλλίδης έστρωσε ένα πασχαλινό τραπέζι στο “Πρωινό” που είχε επίκεντρό του μια παραδοσιακή μαγειρίτσα!

Τα υλικά είναι απλά, όπως και η συνταγή, ενώ ο σεφ αποκάλυψε και μερικά μυστικά.

Πώς θα διαλέξετε σωστά τη συκωταριά; Πώς θα την κόψετε;

Τι μυρωδικά χρησιμοποίησε;

Υλικά για τη μαγειρίτσα

  • 1 συκωταριά
  • 1/2 κιλό εντεράκια
  • 6 φρέσκα κρεμμυδάκια σε ροδέλες
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 6-7 φύλλα μαρουλιού ψιλοκομμένα
  • 7-8 κλαράκια άνηθος ψιλοκομμένος
  • 1/3 φλ ρύζι γλασέ
  • αλάτι και πιπέρι

 
Για το αυγολέμονο

  • 1 αυγό
  • χυμός από δυο λεμόνια

Δείτε το βίντεο με τα υλικά και την εκτέλεση.