Μαρία Εκμετσίογλου: Μας δείχνει πώς να φτιάχνουμε κιουνεφέ
Διατροφή

Μαρία Εκμετσίογλου: Μας δείχνει πώς να φτιάχνουμε κιουνεφέ

Μαρία Εκμετσίογλου: Μας δείχνει πώς να φτιάχνουμε κιουνεφέ

Η Μαρία Εκμεκτσίογλου έφτιαξε αυθεντικό κιουνεφέ στο πλατό του “Ευτυχείτε”.

Το τυρένιο σιροπιαστό γλυκό με άρωμα Ανατολής έχει απλά υλικά.

Υλικά

½ κιλό φύλλο κανταΐφι

300 γρ. μοτσαρέλα

150 γρ. φρέσκο βούτυρο.

Υλικά για το σερμπέτι

2 ποτήρια νερό

2 π.ν. ζάχαρη

2 ξυλάκια κανέλα

φλούδα από ένα λεμόνι

4-5 σταγόνες λεμόνι

1 φλιτζάνι του καφέ τριμμένο φιστίκι Αιγίνης

Δείτε την εκτέλεση: