Ένα ελαφρύ πιάτο, κοτόπουλο με σελινόρυζο, πρότεινε για τη σημερινή μέρα ο Γιώργος Πορφύρης στην εκπομπή “Καλοκαίρι#not”.
Ο σεφ έδειξε έναν τρόπο για το πώς να “δέσουμε” τη σάλτσα του φαγητού με γιαούρτι για ακόμη πιο ελαφριά υφή. Καλή απόλαυση!
Ένα ελαφρύ πιάτο, κοτόπουλο με σελινόρυζο, πρότεινε για τη σημερινή μέρα ο Γιώργος Πορφύρης στην εκπομπή “Καλοκαίρι#not”.
Ο σεφ έδειξε έναν τρόπο για το πώς να “δέσουμε” τη σάλτσα του φαγητού με γιαούρτι για ακόμη πιο ελαφριά υφή. Καλή απόλαυση!