Δεν φαντάζεσαι πώς μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτά τα δέκα αντικείμενα που έχεις στο σπίτι σου!
LIFESTYLE

Δεν φαντάζεσαι πώς μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτά τα δέκα αντικείμενα που έχεις στο σπίτι σου!

Δεν φαντάζεσαι πώς μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτά τα δέκα αντικείμενα που έχεις στο σπίτι σου!

Μέσα στο σπίτι, αλλά και εκτός αυτού υπάρχουν αντικείμενα για συγκεκριμένες χρήσεις που μας βοηθούν στην καθημερινότητά μας.

Πολλές φορές κάποια από αυτά μπορούν να μας λύσουν τα χέρια σε μία δύσκολη στιγμή, καθώς έχουν χρήσεις τις οποίες δεν είχαμε καν φανταστεί.

Αυτό το άρθρο θα σου αποκαλύψει πράγματα τα οποία, με λίγη φαντασία, είναι πολύ πιο χρήσιμα από όσο είχες φανταστεί.

Μοιραζόμαστε μαζί σου 10 αντικείμενα που έχουν και άλλες χρήσεις.

#1

Τα μεγάλα κλιπς μπορούν να σε βοηθήσουν να αποθηκεύσεις καλύτερα τις σακούλες με τα λαχανικά σου στο ψυγείο, εξοικονομώντας χώρο.

#2

Ένας κρίκος από μια παλιά κουρτίνα μπάνιου μπορεί να αποτελέσει την ιδανική λύση αν θέλεις να έχεις συγκεντρωμένα όλα τα λαστιχάκια μαλλιών.

#3

Η συσκευασία που περιέχει τα νουντλς ή το ρύζι από το αγαπημένο σου κινέζικο εστιατόριο, μπορεί να μεταμορφωθεί σε ένα μεγάλο πιάτο αν ανοίξεις τις εγκοπές της.

#4

Όλες οι γυναίκες έχουν πρόβλημα με τα παπούτσια τους. Εξοικονόμησε χώρο τακτοποιώντας τα στην παπουτσοθήκη χρησιμοποιώντας κρεμάστρες.

#5

Μπορείς να απομακρύνεις τη σκόνη από την τηλεόραση και τις υπόλοιπες ηλεκτρικές συσκευές ακόμα και αν δεν διαθέτεις το σπρέι συμπιεσμένου αέρα. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να καθαρίσεις τα αντικείμενα με ένα στεγνό πινέλο.

#6

Αν η τσάντα σου έχει μεγάλο χερούλι, έχεις αυτόματα μία αυτοσχέδια θήκη για το κινητό σου την ώρα που βρίσκεσαι εκτός σπιτιού.

#7

Αν θέλεις να ξυριστείς για να μην κάνεις χάλια το μπάνιο και κυρίως τον νιπτήρα, κάλυψε όλη την επιφάνειά του με έναν πλαστικό κάλυμμα και κάνε τη δουλειά σου.

#8

Τα κλιπσάκια που υπάρχουν στις συσκευασίες του ψωμιού μπορούν να χρησιμοποιηθούν προκειμένου να συγκεντρώσεις μαζί όμοια πράγματα, όπως διαφορετικού χρώματος καλώδια.

#9

Οι αποφλοιωτές των λαχανικών και των φρούτων μετατρέπονται -σε ώρες ανάγκης- σε τρίφτες τυριού.

#10

Θέλεις να προστατέψεις το κινητό σου από την υγρασία ή να μην έρθει σε επαφή με ο,τιδήποτε υγρό, π.χ. στην παραλία;

Βάλτο σε ένα polybag που κλείνει!