Γενεύη: Ξεκινάει η 89η Έκθεση Αυτοκινήτου

Ένα σημαντικό ραντεβού στο καλεντάρι των φίλων του αυτοκινήτου

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της 89ης Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης. Η φημισμένη διοργάνωση στον χώρο του αυτοκινήτου και της τεχνολογίας των οχημάτων θα ανοίξει τις πύλες της για το κοινό την Πέμπτη 7 Μαρτίου.

Σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα, την Τρίτη 5 Μαρτίου και την Τέταρτη 6 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση των νέων μοντέλων και των τεχνολογιών στους εκπροσώπους των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Τι νέο φέρνει η έκθεση;

Η φετινή γιορτή του αυτοκινήτου έχει μεγάλο ενδιαφέρον, γιατί οι επισκέπτες θα ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις στην ηλεκτροκίνηση. Οι αυτοκινητοβιομηχανίες προετοιμάζονται για τη μεγαλύτερη αλλαγή στον χώρο του αυτοκίνητου τις τελευταίες δεκαετίες.

Οι κινητήρες εσωτερικής καύσης που καταναλώνουν βενζίνη είτε ντίζελ σταδιακά θα αποσυρθούν από την παραγωγή και τη θέση τους θα πάρουν οι ηλεκτροκινητήρες, οι οποίοι αποδίδουν άμεσα την ισχύ και την ροπή τους, χωρίς να εκπέμπουν επικίνδυνους ρύπους.

View this post on Instagram

#GIMSWISS In 2018 #AstonMartin unveiled its new Vantage and it mades its first public appearance. This year Aston Martin will present, with its #Lagonda brand, a 100% electric SUV as a world premiere at the Geneva Motor Show. #GIMSMOMENT

A post shared by GENEVA MOTOR SHOW (@gimsswiss) on

Στα highlights φυσικά η παρουσίαση της νέας Aston Martin Vantage!

Δύο κινέζικες εταιρείες θα αποκαλύψουν τα νέα ηλεκτρικά τους μοντέλα. Πρόκειται για τις Aiways και Arcfox, οι οποίες στοχεύουν στην ανάπτυξη τους και στην ευρωπαϊκή αγορά. Η Aiways θα αποκαλύψει το U5, το οποίο θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη φέτος. Η Arcfox, εταιρεία που ανήκει στον κινεζικό ομιλο Daimler- Beijing Auto (BAIC), θα παρουσιάσει δυο αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα.