Άνδρας τρέχει στην επιφάνεια του νερού της λίμνης
Viral

Άνδρας τρέχει στην επιφάνεια του νερού της λίμνης

Άνδρας τρέχει στην επιφάνεια του νερού της λίμνης

Το βίντεο ενός άνδρα που φορά το μαγιό του και ετοιμάζεται να βουτήξει στα νερά μιας λίμνης κάνει το γύρω του διαδικτύου. Η viral κινούμενη εικόνα, αναρτήθηκε στο Reddit και προκάλεσε χιλιάδες αντιδράσεις. Ο λόγος; Όπως θα δείτε παρακάτω, ο άνδρας, ενώ παριστάνει πως είναι έτοιμος να βουτήξει, τελικά περπατά πάνω στο νερό.

Δείτε το post:

https://www.facebook.com/mika.sagulin/videos/1997636126993102/

Η ανάρτηση έγινε αρχικά στο προφίλ Φινλανδού στο Facebook, το οποίο κοινοποιήθηκε χιλιάδες φορές από άλλους χρήστες. “Η τελευταία βουτιά του καλοκαιριού” γράφει πάνω από το βίντεο με αρκετή δόση χιούμορ ο δημιουργός του.

Το μυστικό της οφθαλμαπάτης

Αν και δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο πως το κατορθώνει, αρκετοί από τους χρήστες στην διαδικτυακή πλατφόρμα, έδωσαν τη δική τους εκδοχή. Κάποιος εξήγησε πως ενδεχομένως, η λίμνη να έχει παγώσει. Συμβαίνει όπως εξηγεί, συχνά, η παγωμένη λίμνη να καλύπτεται από λεπτό στρώμα νερού, έπειτα από βροχή που δημιουργεί την εντύπωση πως ο άνδρας περπατά στο νερό. Άλλοι πάλι, ισχυρίστηκαν πως δεν πρόκειται για λίμνη, αλλά για ένα σημείο όπου το νερό της βροχής λιμνάζει, δημιουργώντας την εικόνα που βλέπετε. Έτσι, στην πραγματικότητα, ο άνδρας περπατά στο έδαφος.

Τέλος, δεν λείπουν και εκείνοι, οι πιο καχύποπτοι, που πιστεύουν πως πρόκειται για ένα καλομονταρισμένο βίντεο. Πως δηλαδή, ο άνδρας αυτός περπατά στο νερό με την βοήθεια “οπτικών εφέ” που μεταφέρουν το βάδισμά του στην επιφάνεια της λίμνης.