Βασίλης Κικίλιας: Απένειμε τιμητική πλακέτα στον David Blatt
Πολιτική

Βασίλης Κικίλιας: Απένειμε τιμητική πλακέτα στον David Blatt

Βασίλης Κικίλιας: Απένειμε τιμητική πλακέτα στον David Blatt

Τιμητική πλακέτα στον προπονητή της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, David Blatt, ο οποίος αποκάλυψε πως διαγνώσθηκε με πρωτοπαθώς προϊούσα πολλαπλή σκλήρυνση «PPMS», απένειμε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας.

Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας συναντήθηκε με τον κ. Blatt για να τον συγχαρεί και να τον ευχαριστήσει, όπως είπε ο υπουργός, «για το μεγαλείο και τη γενναιοδωρία ψυχής που είχε να βγει δημοσίως και να μιλήσει για το θέμα της υγείας του, εμπνέοντας νέα παιδιά στη χώρα μας και ανθρώπους που ενδεχομένως έχουν παρόμοια προβλήματα, δίνοντας τους δύναμη και κουράγιο. Γι’ αυτό το λόγο τον ευχαριστούμε, είμαστε πολύ περήφανοι και ελπίζουμε να συνεχίσει σε αξιακό και ηθικό επίπεδο να κινείται έτσι, γιατί αποτελεί πλέον παράδειγμα στην Ελλάδα για πολλούς νέους ανθρώπους και πιο μεγάλους σε ηλικία, στον χώρο του αθλητισμού και εκτός του χώρου του αθλητισμού».

https://www.instagram.com/p/B1gx_rwIQWS/?utm_source=ig_web_copy_link

Από την πλευρά του ο προπονητής του Ολυμπιακού έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας:
“Αισθάνομαι την ευθύνη και την υποχρέωση να απευθύνω ένα θετικό μήνυμα, ένα μήνυμα που δίνει κίνητρο σε όλους τους ανθρώπους να αντιμετωπίζουν τα προβλήματά τους και να επισημάνω ότι το πιο σημαντικό είναι να έχουν επίγνωση της κατάστασης της υγείας τους, κάτι που είναι απαραίτητο για όλους μας”.

Ακούστε τι δήλωσαν ο Blatt, ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης αλλά και ο Βασίλης Κικίλιας: