Κυριάκος Μητσοτάκης: Στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης με τον γιο του

Κυριάκος Μητσοτάκης: Στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης με τον γιο του


ZNEWS Team

Ξεναγήθηκαν από τον επιμελητή της έκθεσης, Χρήστο Σταμπολίδη

Το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης επισκέφτηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με το γιο του Κωνσταντίνο σε ένα διάλειμμα από το πρόγραμμά του.

Ο πρωθυπουργός θαύμασε την έκθεση με τίτλο «Πικάσο και Αρχαιότητα. Γραμμή και πηλός». Πρόκειται για μια σπάνια έκθεση σε επιμέλεια του Καθηγητή Ν. Χρ. Σταμπολίδη και του ιστορικού τέχνης, Olivier Berggruen για τα κεραμικά και τα σχέδια που εμπνεύστηκε ο Πικάσο από δημιουργήματα της αρχαιότητας.

Όπως έγραψε ο πρωθυπουργός: «Μοναδική ξενάγηση σήμερα από τον καθηγητή κ. Σταμπολίδη στην έκθεση με τίτλο «Πικάσο και Αρχαιότητα. Γραμμή και πηλός». Θα ήταν ιδανικό να υπάρχει για τα νέα παιδιά η δυνατότητα ξενάγησης στις εκθέσεις από καθηγητές όπως ο κ. Σταμπολίδης. Ακόμα και στην περίπτωση που αυτό δεν είναι εφικτό, μπορεί να γίνει μέσω βίντεο που θα προβάλλονται στο χώρο».

 

View this post on Instagram

Μοναδική ξενάγηση σήμερα από τον καθηγητή κ. Σταμπολίδη στην έκθεση με τίτλο «Πικάσο και Αρχαιότητα. Γραμμή και πηλός». Θα ήταν ιδανικό να υπάρχει για τα νέα παιδιά η δυνατότητα ξενάγησης στις εκθέσεις απο καθηγητές όπως ο κ. Σταμπολίδης. Ακόμα και στην περίπτωση που αυτό δεν είναι εφικτό, μπορεί να γίνει μέσω βίντεο που θα προβάλλονται στο χώρο.

A post shared by Kyriakos Mitsotakis (@kyriakos_) on