Αύριο η ορκωμοσία του Κυριάκου Μητσοτάκη – Τα συγχαρητήρια τηλεφωνήματα
Πολιτική

Αύριο η ορκωμοσία του Κυριάκου Μητσοτάκη – Τα συγχαρητήρια τηλεφωνήματα

Αύριο η ορκωμοσία του Κυριάκου Μητσοτάκη – Τα συγχαρητήρια τηλεφωνήματα

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Πειραιώς, η ορκωμοσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Προεδρικό Μέγαρο θα γίνει αύριο στις 13:00.

«Πριν από λίγο, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη και τον συνεχάρη για τη μεγάλη νίκη της ΝΔ.

Ο πρόεδρος της ΝΔ τον ευχαρίστησε για το τηλεφώνημά του.

Η παράδοση παραλαβή θα γίνει αύριο στο Μέγαρο Μαξίμου, αμέσως μετά την ορκωμοσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Προεδρικό Μέγαρο», αναφέρουν πηγές από την Πειραιώς.

Το τηλεφώνημα του Κώστα Καραμανλή

Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής τηλεφώνησε στον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον συνεχάρη για τη μεγάλη νίκη, του ευχήθηκε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο του, ενώ το πρωί του είχε ευχηθεί και για τη γιορτή του.

Και ο Τούρκος πρόεδρος τηλεφώνησε

«Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ήταν ο πρώτος ηγέτης που τηλεφώνησε στον Κυριάκο Μητσοτάκη για να τον συγχαρεί για τη σημερινή μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας και να του ευχηθεί καλή επιτυχία ενόψει της ανάληψης της διακυβέρνησης της χώρας», όπως αναφέρουν πηγές της ΝΔ.

«Από πλευράς του ο κ. Μητσοτάκης ευχαρίστησε θερμά τον πρόεδρο της Τουρκίας και τόνισε ότι προσβλέπει στην επανεκκίνηση των ελληνοτουρκικών σχέσεων στη βάση του σεβασμού του διεθνούς Δικαίου και σε έναν ειλικρινή διάλογο, επωφελή και για τους δύο λαούς», προσθέτουν οι ίδιες πηγές.