Ανδρέας Παπαμιμίκος: “Η Σόνια με έκανε καλύτερο άνθρωπο”
Πολιτική

Ανδρέας Παπαμιμίκος: “Η Σόνια με έκανε καλύτερο άνθρωπο”

Ανδρέας Παπαμιμίκος: “Η Σόνια με έκανε καλύτερο άνθρωπο”

Συνέντευξη στον Νίκο Σαμοΐλη και την εκπομπή “Με το Ν και με το Σ” έδωσε ο Ανδρέας Παπαμιμίκος.

Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε και στη γνωριμία με την σύζυγό του, Σόνια Σαββίδη, ανιψιά του Ιβάν Σαββίδη.

“Θεωρώ ότι η Σόνια με έκανε καλύτερο άνθρωπο και αυτό μου αρέσει πάρα πολύ. Με έχει αλλάξει, με έχει ωριμάσει” είπε ο κ. Παπαμιμίκος.

“Ήμουν αρκετά ελεύθερο πνεύμα και η Σόνια με έχει ωριμάσει, με έχει βοηθήσει στον τρόπο σκέψης, έχω αφήσει τον κακό παρορμητισμό και είμαι ευτυχισμένος μαζί της” δήλωσε.

O Ανδρέας Παπαμιμίκος με την σύζυγό του, Σόνια, στο γάμο του γιου του Ιβάν Σαββίδη στη Θεσσαλονίκη

Πώς έγινε η γνωριμία τους που κατέληξε σε γάμο;

“Με τη Σόνια γνωρίστηκα το 2014 εντελώς τυχαία σε ένα beach bar στη Χαλκιδική, είχα φύγει για τέσσερις μέρες για διακοπές από την Αθήνα, μαζί με τους φίλους μου, την είδα και αμέσως πήγα να τη φλερτάρω. Κάνω αμέσως την κίνηση να την κεράσω ένα σφηνάκι αλλά επειδή η Σόνια δεν πίνει με απέρριψε, αλλά αυτό με εξίταρε ακόμη περισσότερο και γι αυτό το λόγο προσπάθησα να την προσεγγίσω ακόμη περισσότερο και πιο έντονα, ανταλλάξαμε τηλέφωνα και στη συνέχεια αφού την πολιορκούσα… Πολύ κυνήγι, αλλά φαντάζομαι και η ίδια αγανάκτησε σε κάποια φάση και είπε ας βγω μια φορά μαζί του να δούμε τι θα γίνει. Εκεί όμως ήταν και το μεγάλο της λάθος…”.