Kylie Jenner: Ένα αβγό την εκθρόνισε από την κορυφή
Περίεργα

Kylie Jenner: Ένα αβγό την εκθρόνισε από την κορυφή

Kylie Jenner: Ένα αβγό την εκθρόνισε από την κορυφή

Ένα αβγό φαίνεται να εκθρονίζει τη Stormi, κόρη των Kylie Jenner και Travis Scott που είχε μέχρι τώρα το ρεκόρ της φωτογραφίας με τα περισσότερα likes στο Instagram.

Το μωρό των Kylie Jenner και Travis Scott μπορεί να είναι χαριτωμένο, αλλά και αντιμέτωπο με έντονο ανταγωνισμό στον κόσμο του Instagram. Η φωτογραφία ενός αβγού φαίνεται πως ξεπέρασε σε likes εκείνη της Stormi, κόρης του μικρότερου μέλους της οικογένειας Kardashians και του ράπερ Travis Scott. Η φωτογραφία της νεογέννητης Stormi που κρατά το δάχτυλο της μαμάς της και δημοσιεύτηκε από τον επίσημο λογαριασμό της Αμερικανίδας τηλεπερσόνας, η οποία είναι επίσης μοντέλο και επιχειρηματίας στις 6 Φεβρουαρίου, βρίσκεται πλέον στο νούμερο 2 με 18,3 εκατομμύρια likes.

https://www.instagram.com/p/Be3rTNplCHf/?utm_source=ig_web_copy_link

Ποιο είναι το αβγό που «εκθρόνισε» τη Stormi

Το πορτρέτο αβγού, το οποίο δημοσιεύθηκε στον λογαριασμό World Record Egg στις 4 Ιανουαρίου, έχει συγκεντρώσει 26 εκατομμύρια likes. Σύμφωνα με το Buzzfeed, ο ιδιοκτήτης του λογαριασμού ισχυρίζεται ότι είναι κοτόπουλο από τη βρετανική ύπαιθρο που ονομάζεται Henrietta και ότι «διάβασε ένα άρθρο σχετικά με τις 20 πρώτες θέσεις στο instagram και διαπίστωσε ότι η Kylie Jenner βρίσκεται στην κορυφή με 18 εκατομμύρια likes». Συνεχίζοντας η Henrietta λέει: «Το είδα ως πρόκληση να το ξεπεράσω. Δεν ήταν κάτι προσωπικό». Το ρεκόρ καταρρίφθηκε χθες, Κυριακή 13 Ιανουαρίου.

https://www.instagram.com/p/BsOGulcndj-/?utm_source=ig_web_copy_link

Η απάντηση της Kylie Jenner

H Kylie Jenner θέλησε να απαντήσει ανεβάζοντας ένα video που… τηγανίζει το αβγό στην καυτή άσφαλτο! Το post, αν και έχει ανέβει εδώ και ελάχιστες ώρες, κοντεύει ήδη τα 15 εκατομμύρια likes! Λέτε να ξεπεράσει το αβγό;

https://www.instagram.com/p/BsmPezCnZ4I/?utm_source=ig_web_copy_link

(Πηγή: ΑΠΕ)