Νατάσα Καλογρίδη: Στο πλευρό του Αλέξανδρου Λυκουρέζου
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νατάσα Καλογρίδη: Στο πλευρό του Αλέξανδρου Λυκουρέζου

Νατάσα Καλογρίδη: Στο πλευρό του Αλέξανδρου Λυκουρέζου

Από την πρώτη στιγμή που συνέλαβαν τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο το μεσημέρι της Πέμπτης έξω από το ξενοδοχείο «Μεγ. Βρετανία», η σύντροφός του, Νατάσα Καλογρίδη, βρέθηκε στο πλευρό του. Αυτή τη στιγμή ο 85χρονος ποινικολόγος κρατείται στη ΓΑΔΑ, ενώ εκεί βρίσκεται η αγαπημένη του δίνοντάς του κουράγιο με την παρουσία της.

Τόσο εκείνη, όσο φυσικά και ο ίδιος, επιμένουν για την αθωότητά του και έχουν πίστη πως η Δικαιοσύνη θα αποφανθεί σωστά και θα περιφρουρήσει τον ρόλο της. Αυτό τουλάχιστον μεταφέρουν πηγές κοντά στο ζευγάρι που περνάει τη μεγαλύτερή του δοκιμασία μέχρι τώρα, μετά τη σχετικά πρόσφατη περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Λυκουρέζου που κρατήθηκε μακριά από τα φώτα τη δημοσιότητας. Οι ίδιες πηγές μάλιστα λένε πως δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες μέρες (μπορεί και ώρες) να έχουμε μεγάλες αποκαλύψεις που θα αλλάξουν όλα τα δεδομένα.

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος και η Νατάσα Καλογρίδη έγιναν ζευγάρι τον Φεβρουάριο του 2018, επτά μήνες μετά τον θάνατο της Ζωής Λάσκαρη. Αν και πολλά δημοσιεύματα ανέφεραν ότι είχαν τραβήξει χωριστούς δρόμους πριν από λίγες εβδομάδες, η αλήθεια είναι- όπως είχε αποκαλύψει και το περιοδικό ΟΚ!- ότι είχαν αποφασίσει να κρατήσουν πιο χαμηλούς τόνους, Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι τον τελευταίο καιρό η Νατάσα είχε έρθει ξανά κοντά με την κόρη του συντρόφου της, Μαρία Ελένη.

Το ρεπορτάζ του Znews βρίσκεται σε εξέλιξη.