Τελευταίο αντίο στον Αντώνη Λιβάνη
Κοινωνία

Τελευταίο αντίο στον Αντώνη Λιβάνη

Τελευταίο αντίο στον Αντώνη Λιβάνη

Κηδεύτηκε σήμερα ο εκδότης Αντώνης Λιβάνης , που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 94 ετών και το “παρών” έδωσαν εκπρόσωποι του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου, συγγενείς και συνεργάτες.

Ο εκδότης και στενός συνεργάτης του Ανδρέα Παπανδρέου πέθανε το βράδυ της περασμένης Τετάρτης. Αποτέλεσε ιδρυτικό μέλος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής του Εκδοτικού Οργανισμού Λιβάνη.

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών, ενώ η ταφή έγινε στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, όπου με απόφαση του δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, παραχωρήθηκε τάφος τιμής ένεκεν στον Αντώνη Λιβάνη.

Στην κηδεία του εκδότη βρέθηκαν μεταξύ άλλων οι Αλέξης Τσίπρας, Μαριάννα Βαρδινογιάννη, Γιώργος Βαρδινογιάννης, Κώστας Λαλιώτης, Απόστολος Κακλαμάνης, Νικήτας Κακλαμάνης, Νόρα Κατσέλη, Αλέξης Τσίπρας, Άντζελα Γκερέκου, Φώφη Γεννηματά, Δημήτρης Τσοβόλας.

Στεφάνια έστειλαν οι Γιώργος Βαρδινογιάννης, Γιάννης και Αναστασία Πεπονή, Τόλης Βοσκόπουλος, ΠΑΕ ΑΕΚ, εργαζόμενοι στον όμιλο Λιβάνη και πολλοί άλλοι.

Σημειώνεται πως επιθυμία της οικογένειας ήταν αντί στεφάνων να γίνουν δωρεές στο σωματείο “ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο”.

Δείτε τις φωτογραφίες από την κηδεία του εκδότη:

Φωτογραφίες: EUROKINISSI