Στην Εύβοια ο πρωθυπουργός
Κοινωνία

Στην Εύβοια ο πρωθυπουργός

Στην Εύβοια ο πρωθυπουργός

Στην Εύβοια βρίσκεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός πρώτα ενημερώθηκε για την εξέλιξη της μεγάλης πυρκαγιάς από τον υπουργό Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος σε συνάντησή τους το πρωί, στο Μέγαρο Μαξίμου και κατόπιν αναχώρησε για την Εύβοια.

Εκεί τον υποδέχτηκαν τόσο ο Κώστας Μπακογιάννης, περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, όσο και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Στην Εύβοια και η Φώφη Γεννηματά

Νωρίτερα, είχε φθάσει και η Φώφη Γεννηματά η οποία ενημερώθηκε από τον Κώστα Μπακογιάννη και αποχώρησε χωρίς να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό.

“Είμαστε εδώ για να εκφράσουμε τη συμπαράστασή μας στις περιοχές που δοκιμάζονται από την πυρκαγιά, να εκφράσουμε τη λύπη μας για τη μεγάλη οικολογική καταστροφή.

Ευτυχώς δεν θρηνήσαμε θύματα αυτή τη φορά και γι’ αυτό οφείλουμε ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους που έδωσαν αυτή τη μάχη με αυταπάρνηση, προκειμένου να προστατεύσουν τις ζωές και τις περιουσίες των πολιτών.

Εμείς θα είμαστε εδώ και την επόμενη μέρα, αφού σβήσει η πυρκαγιά, γιατί θέλουμε να συνδράμουμε τους κατοίκους να αντιμετωπίσουν τις επιπτώσεις, τα αποτελέσματα όλης αυτής της καταστροφής”, δήλωσε η κυρία Γεννηματά.

Ο πρωθυπουργός είχε επί τόπου σύσκεψη με τους επικεφαλής της Πυροσβεστικής.

Όπως δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης η αντιπυρική περίοδος δεν τελείωσε, χρειάζεται εγρήγορση ενώ ευχαρίστησε και πάλι τους πυροσβέστες.

Ακούστε τις δηλώσεις του: