Στέφανος Τσιτσιπάς: Απογοητευμένος και προβληματισμένος από τον αποκλεισμό του στο US Open
Κοινωνία

Στέφανος Τσιτσιπάς: Απογοητευμένος και προβληματισμένος από τον αποκλεισμό του στο US Open

Στέφανος Τσιτσιπάς: Απογοητευμένος και προβληματισμένος από τον αποκλεισμό του στο US Open

Με ήττα σοκ από τον πρώτο γύρο, ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποχαιρέτησε το US Open πριν καλά καλά ξεκινήσει.

Ο 21χρονος Έλληνας πρωταθλητής, Νο 8 της παγκόσμιας κατάταξης, αποκλείστηκε από αντίπαλο που είναι εκτός «τοπ-40», τον Ρώσο Αντρέι Ρούμπλεφ, Νο 43 στον κόσμο.

Έχασε το πρώτο σετ με 6-4, πήρε το δεύτερο στο τάι-μπρέικ με 7-6(5) και στη συνέχεια ηττήθηκε στα άλλα δύο με 7-6(7) και 7-5, σε ένα ματς όπου αντιμετώπισε ενοχλήσεις στη μέση, αλλά και κράμπες.

https://twitter.com/WTATea/status/1166419186907672576

“Ξέσπασε” στον διαιτητή

Ιδιαίτερα προβληματισμένος, σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Στέφανος Τσιτσιπάς  δεν δίστασε να παραδεχθεί πως έχει χάσει την έμπνευσή του.

Μάλιστα εμφανίστηκε για μία ακόμα φορά νευρικός κάτι που σχολιάστηκε και στο Twitter.

Aποκάλεσε δε… παράξενο τον διαιτητή στην διάρκεια της αναμέτρησης.

Ο Γάλλος διαιτητής Νταμπέν Ντουμουσό τον κάλεσε να επιστρέψει προκειμένου να συνεχίσει το παιχνίδι στο τελικό σετ, ενώ το σκορ ήταν 4-3, την στιγμή που ο Έλληνας πρωταθλητής μιλούσε με τον προπονητή του.

«Είστε ο χειρότερος, για κάποιο λόγο, έχετε κάτι εναντίον μου, δεν ξέρω τι. Ίσως γιατί είστε Γάλλοι πιθανότατα και είστε όλοι…περίεργοι, παράξενοι είστε όλοι περίεργοι»,  φώναξε ο Τσιτσιπάς

«Δώστε μου προειδοποίηση, δεν με νοιάζει, δώστε μου προειδοποίηση, δώστε μου προειδοποίηση, ναι, δώστε μου προειδοποίηση, δεν με νοιάζει», πρόσθεσε.

Ως συνέπεια του εκνευρισμού…έφτασε και η ήττα, για τον Τσιτσιπά, που χάνει από το πρώτο του ματς στα τρία τελευταία τουρνουά.

«Νιώθω σαν να κάνω το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά, και ο εγκέφαλός μου δεν μπορεί να το δεχθεί πια», δήλωσε ο Έλληνας τενίστας.