Rafael Nadal: Η σχέση του αντιπάλου του Στέφανου Τσιτσιπά με την Ελλάδα
Κοινωνία

Rafael Nadal: Η σχέση του αντιπάλου του Στέφανου Τσιτσιπά με την Ελλάδα

Rafael Nadal: Η σχέση του αντιπάλου του Στέφανου Τσιτσιπά με την Ελλάδα

Λίγες ώρες πριν συναντήσει στο τερέν τον Έλληνα τενίστα Στέφανο Τσιτσιπά, ανακαλύπτουμε τη σχέση του Rafael (ή Rafa όπως τον αποκαλούν οι φαν) Nadal με την Ελλάδα. Ο αντίπαλος του Τσιτσιπά στους “4” του Australian OPEN ανοίξει το νέο Rafa Nadal Tennis Centre στη Χαλκιδική τον προσεχή Απρίλιο. Ένα κέντρο εκμάθησης τένις και όχι μόνο, που αναμένεται με ανυπομονησία από όλους τους Έλληνες φίλους του τένις. Είναι η δεύτερη Ακαδημία που θα ανοίξει ο Nadal.

Στο Sani Resort της Χαλκιδικής, σε μια έκταση που ξεπερνάει τα 4.000 στρέμματα, το Rafa Nadal Tennis Centre θα αποτελείται από 8 γήπεδα τένις, στα οποία θα γίνονται μαθήματα για παίκτες όλων των επιπέδων. Στόχος είναι η υψηλής ποιότητας προπόνηση ώστε τόσο οι τουρίστες που θα διαμένουν στο Sani Resort, όσο και οι κάτοικοι της Χαλκιδικής να έχουν μια πρωτόγνωρη εμπειρία.

Τα προγράμματα που έχουν επιλεγεί να διδαχτούν σε όσους επισκεφτούν το Rafa Nadal Tennis Centre, έχουν επιλεγεί με πολλή προσοχή από τον ίδιο τον Rafa Nadal, που έχει 15ετή εμπειρία στο χώρο. Για εγγυημένη απόδοση, όλοι οι προπονητές θα περάσουν από αρχές Φεβρουαρίου 2 μήνες στο Manacor, όπου θα μάθουν την ακριβή μεθοδολογία διδασκαλίας.

Γιατί στο Sani Resort;

Η επιλογή του Sani Resort δεν είναι τυχαία. Βρίσκεται σε απόσταση μικρότερη της μίας ώρας από τη Θεσσαλονίκη, ενώ η Χαλκιδική αποτελεί από μόνη της έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς διακοπών στη Μεσόγειο. Επίσης, το Sani Resort έχει, εκτός από τα γήπεδα του τένις, πολλούς χώρους και δραστηριότητες που μπορεί κάποιος να απολαύσει στις πολυτελείς εγκαταστάσεις του.