Ν. Κόσμος: Η σοκαριστική μαρτυρία γυναίκας που είδε τη μητέρα να πετάει το παιδί της
Κοινωνία

Ν. Κόσμος: Η σοκαριστική μαρτυρία γυναίκας που είδε τη μητέρα να πετάει το παιδί της

Ν. Κόσμος: Η σοκαριστική μαρτυρία γυναίκας που είδε τη μητέρα να πετάει το παιδί της

Δεν το χωράει ο νους αυτό που συνέβη το απόγευμα στον Νέο Κόσμο. Μητέρα πέταξε την 4χρονη κόρη της από το μπαλκόνι του 5ου ορόφου και λίγα λεπτά αργότερα έπεσε και η ίδια.

Η κατάληξη ήταν μοιραία και για τις δύο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η μητέρα ήταν μεταξύ 35 και 40 ετών και πιθανότητα έπασχε από επιλόχεια κατάθλιψη.

Η σοκαριστική περιγραφή αυτόπτη μάρτυρα

Μία άλλη γυναίκα με τα παιδιά της υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας της σοκαριστικής σκηνής και μίλησε στους δημοσιογράφους  περιγράφοντας τα τραγικά λεπτά πριν το απονενοημένο διάβημα της μητέρας στο κενό.

Η πολυκατοικία όπου εκτυλίχθηκε η τραγωδία

«Άκουσα φωνές μωρού και κλάματα και γύρισα να δω τι συμβαίνει. Τότε κοίταξα πάνω και είδα να κρατά το παιδί έξω από τα κάγκελα. Σάστισα, κοίταξα και της είπα «τι κάνετε;» Η γυναίκα δεν μου μίλαγε. Της είπα «σας παρακαλώ πείτε μου τι κάνετε». Μου απάντησε «Εσάς τι σας φαίνεται; Εσείς τι θέλετε;». Το μωρό φώναζε: «θέλω τον μπαμπά μου». Ρώτησα «γιατί έχετε το παιδάκι έξω από τα κάγκελα;». Μου είπε να βγάλω τα γυαλιά μου γιατί δεν βλέπω καλά. Εγώ γύρισα στο γιο μου και τον ρώτησα «βλέπεις αυτό που βλέπω; Είναι έξω από τα κάγκελα το μωρό;». «Ναι μαμά» απάντησε εκείνος. Εκείνη την ώρα το πετάει. Δεν το είδα να πέφτει γιατί γύρισα το κεφάλι της μικρής μου της κόρης ώστε να μην το δει έτσι δεν το είδα ούτε εγώ. Μετά έκρυψα τα παιδιά στη γωνία για να μη δουν το υπόλοιπο και την βλέπω με το ένα πόδι έξω από τα κάγκελα. Της φώναξα «σε παρακαλώ, μην το κάνεις! Μην πηδήξεις! Πες μου, πώς μπορώ να σε βοηθήσω!». Μου απάντησε, «δεν μπορείς να κάνεις κάτι» και πήδηξε και αυτή».

Σύμφωνα με το κεντρικό Δελτίο του Alpha, ο τραγικός σύζυγος και πατέρας μόλις είχε φτάσει κάτω από το σπίτι του.

Ανέβηκε στο διαμέρισμα του 5ου ορόφου όπου βρίσκονταν η γυναίκα του και το παιδί του στο μπαλκόνι, ωστόσο δεν μπορούσε να μπει μέσα, καθώς η γυναίκα του είχε βάλει τον σύρτη στην πόρτα.

Πηγή: nantiareport.gr