Κύπρος: Θρίλερ δίχως τέλος η υπόθεση του 35χρονου “Ορέστη”
Κοινωνία

Κύπρος: Θρίλερ δίχως τέλος η υπόθεση του 35χρονου “Ορέστη”

Κύπρος: Θρίλερ δίχως τέλος η υπόθεση του 35χρονου “Ορέστη”

Σε κινηματογραφικό θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση του αποκαλούμενου serial killer της Κύπρου.

Οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως για την δράση και τα άγρια εγκλήματα του 35χρονου Ίλαρχου της Εθνικής Φρουράς είναι ανατριχιαστικές.

Ανήμερα Μεγάλο Σάββατο έγιναν νέες έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό αλλά και στη Λίμνη Ξυλιάτου. Στο Μιτσερό, σύμφωνα με τον δράστη, αναζητούνται τρεις σοροί, αυτών της μητέρας από την Ρουμανία, της 8χρονης κόρης της, όπως και της Μαρικάρ, ενώ στην δεύτερη περιοχή, για εντοπισμό της 6χρονης Σιέρρα.

Σε δηλώσεις του ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Μάρκος Τράγκολας, μετά την ολοκλήρωση των ερευνών στην Κόκκινη Λίμνη, ανέφερε πως εντοπίστηκαν τα δύο αντικείμενα που έψαχναν (βαλίτσες) και αύριο θα πραγματοποιηθεί η ανάσυρση τους.

Να σημειώσουμε ότι στη συγκεκριμένη λίμνη δεν είναι δυνατόν να βουτήξουν δύτες καθώς είναι άκρως τοξική, αφού αποτελεί κατάλοιπο μεταλλείων σιδηροπυρίτη που έχει εγκαταλειφθεί.

Η Αστυνομία μετέφερε ξανά τον 35χρονο στη λίμνη προκειμένου να τους υποδείξει τα ακριβή σημεία που πέταξε τις βαλίτσες με τα πτώματα των θυμάτων.

Η άποψη του εγκληματολόγου Γιάννη Πανούση

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η άποψη του διακεκριμένου εγκληματολόγου, Γιάννη Πανούση. Ο καθηγητής μίλησε στον σταθμό News24/7 και όπως τόνισε «Κάτι ενεργοποιήθηκε μέσα του. Αν υπήρχε και ήταν εν υπνώσει πρέπει να το δει ψυχολόγος. Αν ενεργοποιήθηκε τώρα από κάποια αφορμή, πάλι θα πρέπει να το δει ψυχολόγος» σημείωσε ο καθηγητής εγκληματολογίας .

Ο κύριος Πανούσης ανέφερε επίσης ότι πιθανότητα ο δράστης να απολαμβάνει τη δημοσιότητα επισημαίνοντας χαρακτηριστικά ότι «ίσως να γλεντάει αυτήν την προβολή».