Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πιστός στο ραντεβού του στα Σεπόλια
Κοινωνία

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πιστός στο ραντεβού του στα Σεπόλια

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πιστός στο ραντεβού του στα Σεπόλια

Οι «Antetokounbros» παρουσία του MVP πλέον Gianni εμφανίστηκαν στο καθιερωμένο ραντεβού τους με τον κόσμο στα Σεπόλια, στο ανοιχτό γηπεδάκι από όπου ξεκίνησαν τα όνειρά τους για το μπάσκετ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μαζί με τα αδέλφια του και τη μητέρα τους, Βερόνικα αποθεώθηκαν από τους χιλιάδες θαυμαστές που βρέθηκαν εκεί και παρακολούθησαν τον τελικό του 3on3, το οποίος διοργάνωσαν οι ίδιοι.

https://streamable.com/z523k

«Όσα κι αν καταφέρεις, το θέμα είναι να μη ξεχνάς από πού ξεκίνησες. Θέλω πάντα να ξεκινώ από τα Σεπόλια. Όπως έγινε και πέρυσι, έτσι και φέτος δήλωσε το αστέρι του NBA και συνέχισε:

«Η οικογένειά μου είναι περήφανη και χαρούμενη που βγήκα MVP. Όταν βάζει ο Κώστας ένα στόχο είναι και δικός μου στόχος. Το ίδιο και με εμένα. Θα το διασκεδάσουμε απόψε όλοι μαζί».

https://streamable.com/t7f31

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν κορυφαίοι αθλητές του ελληνικού μπάσκετ, όπως ο Θοσωρής Παπαλουκάς, ο Βασίλης Σπανούλης, ο Νίκος Ζήσης, ο Λάζαρος Παπαδόπουλος και ο Παναγιώτης Γιαννάκης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι υπήρξε κόσμος ακόμα και στις ταράτσες των πολυκατοικιών για να δει τον MVP του NBA, ενώ νωρίτερα «έκλεισε» το Σύνταγμα από τους fans, όταν εκείνος βρέθηκε σε γνωστό κατάστημα παπουτσιών.

Τα αδέρφια Αντετοκούνμπο έχουν αδυναμία στον stand up comedian Αλέξανδρο Τσουβέλα κι εκείνος δεν τους χάλασε το χατήρι.

https://www.instagram.com/p/BzTjcrCINCK/?utm_source=ig_web_copy_link

Ο Γιάννης στον ελεύθερο χρόνο που έχει στην Ελλάδα επιλέγει να τον περνά σε μέρη και χώρους που νιώθει όμορφα και χαλαρά, όπως το cafe-bar Telescope στο Χαϊδάρι.

https://www.instagram.com/p/BzSvE-bIHFc/?utm_source=ig_web_copy_link