«Έφυγε» από τη ζωή ο Θανάσης Γιαννακόπουλος
Κοινωνία

«Έφυγε» από τη ζωή ο Θανάσης Γιαννακόπουλος

«Έφυγε» από τη ζωή ο Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ένας ακόμα «θρυλικός» παράγοντας του αθλητισμού απεβίωσε, καθώς ο Θανάσης Γιαννακόπουλος άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα, στο νοσοκομείο «Υγεία».

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, έχοντας ζήσει τις απώλειες των αδελφών του, Κώστα και Παύλου προ μηνώ, δεν άντεξε και κατέληξε σε ηλικία 88 ετών, μετά από μεγάλη μάχη που έδινε τις τελευταίες ημέρες να κρατηθεί στη ζωή.

Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού νοσηλευόταν εδώ και καιρό σε κρίσιμη κατάσταση ύστερα από εγκεφαλικό και ανακοπή που υπέστη. Μάλιστα, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση ωστόσο δεν κατάφερε να επανέλθει.

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος γεννήθηκε το 1931 στην Αθήνα και ανέλαβε τον Παναθηναϊκό μαζί με τον Παύλο το 1992. Το 2012 αποφάσισαν να παραδώσουν τα ηνία της ΚΑΕ στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ενώ ο Θανάσης υπήρξε πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΟ από το 1999 ως το 2009.

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου «Υγεία» αναφέρει:

“Σήμερα Τρίτη 19 Μαρτίου 2019 κατέληξε στο ΥΓΕΙΑ ο Αθανάσιος Γιαννακόπουλος μετά από μακρά νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Είχε υποστεί βαρύ θρομβωτικό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο από το οποίο, παρά την έγκαιρη και επιτυχή θρομβεκτομή, δεν μπόρεσε να συνέλθει”.