Μπέτυ Μπαζιάνα: Βουρκωμένη στο ακροατήριο της δίκης για τη Χρυσή Αυγή
Κοινωνία

Μπέτυ Μπαζιάνα: Βουρκωμένη στο ακροατήριο της δίκης για τη Χρυσή Αυγή

Μπέτυ Μπαζιάνα: Βουρκωμένη στο ακροατήριο της δίκης για τη Χρυσή Αυγή

Στο ακροατήριο μιας από τις πιο σημαντικές πολιτικές δίκες στη χώρα μας, μετά τη μεταπολίτευση, της Χρυσής Αυγής, επέλεξε να παρευρεθεί η σύντροφος του πρωθυπουργού, Μπέτυ Μπαζιάνα.

Αυτές τις μέρες μάλιστα συμπληρώνονται 4 χρόνια από την έναρξή της δίκης της Χρυσής Αυγής, που δικάζεται ως εγκληματική οργάνωση.

Η Μπέτυ Μπαζιάνα έφθασε πρώτη στην αίθουσα της δίκης, στις 9:15, συνοδευόμενη από μέλη της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ και πήρε θέση στα έδρανα του κοινού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κυρία Μπαζιάνα παρακολούθησε τη σημερινή ακροαματική διαδικασία ιδιαίτερα φορτισμένη όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες.

Στα διαλείμματα συνομίλησε με εκπροσώπους φορέων και πολίτες που παρακολούθησαν τη δίκη και αναμένουν με μεγάλο ενδιαφέρον την απόφασή της. Επίσης, συνομίλησε με τους δικηγόρους της πολιτικής αγωγής, όπως τον Θεόδωρο Θεοδωρόπουλο.

Η κυρία Μπαζιάνα συνομιλεί με τους συνηγόρους πολιτικής αγωγής

«Αυτό που θα γίνει εδώ θα είναι ένα μήνυμα για όλους μας» του είπε, σύμφωνα με πληροφορίες, η κυρία Μπαζιάνα και του ευχήθηκε καλή δύναμη.

Η συγκινητική συνάντηση με τη Μάγδα Φύσσα

Λίγο μετά τις 10 το πρωί έφθασε στην αίθουσα του δικαστηρίου και η μητέρα του Παύλου Φύσσα, Μάγδα Φύσσα.

Η Μπέτυ Μπαζιάνα αγκάλιασε και φίλησε την Μ. Φύσσα και της ευχήθηκε κουράγιο, ενώ της είπε ότι θεωρεί ιδιαίτερα σημαντικό το αποτέλεσμα της δίκης.

Η κυρία Φύσσα ζήτησε από την Μπέτυ Μπαζιάνα να επισκεφθεί την τουαλέτα η οποία είναι χαλασμένη και να μεσολαβήσει ώστε να επισκευαστεί ο χώρος, αφού φιλοξενεί μεγάλες και σημαντικές υποθέσεις.

Πηγή: ΑΠΕ

Φωτογραφίες: Ευρωκίνηση