Norwegian: Ξεκινά απευθείας πτήσεις Αθήνα – Νέα Υόρκη
Κοινωνία

Norwegian: Ξεκινά απευθείας πτήσεις Αθήνα – Νέα Υόρκη

Norwegian: Ξεκινά απευθείας πτήσεις Αθήνα – Νέα Υόρκη

Την απευθείας σύνδεση Αθήνας – Νέας Υόρκης (αεροδρόμιο John F. Kennedy) ανακοίνωσε σήμερα η Norwegian, μία εταιρεία χαμηλού κόστους μεγάλων αποστάσεων.

Οι πτήσεις προς τη Νέα Υόρκη θα εκτελούνται από τον Ιούλιο έως τον Οκτώβριο, τέσσερις φορές την εβδομάδα και οι τιμές ξεκινούν από 169,90 ευρώ για απλή μετάβαση, συμπεριλαμβανομένων των φόρων.

Ο Matthew Wood, Norwegian SVP, Commercial Long Haul & New Markets, ανέφερε: «Ήδη εξυπηρετούμε τους περισσότερους κορυφαίους ευρωπαϊκούς προορισμούς από την Ισπανία έως τη Σουηδία και τώρα η Αθήνα γίνεται μία συναρπαστική προσθήκη στο υπερατλαντικό δίκτυό μας. Θα είναι ο 13ος απευθείας ευρωπαϊκός προορισμός μας προς τη Νέα Υόρκη αυτό το καλοκαίρι».

Απευθείας σύνδεση και με Σκανδιναβία

Παράλληλα, η εταιρεία ανακοίνωσε τη διεξαγωγή απευθείας πτήσεων από την Αθήνα προς το Όσλο της Νορβηγίας, τη Στοκχόλμη της Σουηδίας, την Κοπεγχάγη της Δανίας και το Ελσίνκι της Φινλανδίας. Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται από τον Μάρτιο έως τον Οκτώβριο και με τιμές ξεκινούν από 58,57 ευρώ για απλή μετάβαση, συμπεριλαμβανομένων των φόρων.

Το δρομολόγιο Αθήνα-Νέα Υόρκη, το οποίο αποτελεί και την πρώτη πτήση μεγάλων αποστάσεων της εταιρείας στην Ελλάδα, θα ξεκινήσει τη Δευτέρα, 1η Ιουλίου και θα ισχύσει καθ όλη την καλοκαιρινή περίοδο, έως το Σάββατο 26 Οκτωβρίου, ενώ θα εκτελείται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή.

Πηγή: ΑΠΕ