The Lion King: Το πρώτο teaser trailer της ταινίας
Κόσμος

The Lion King: Το πρώτο teaser trailer της ταινίας

The Lion King: Το πρώτο teaser trailer της ταινίας

Έρχεται τον Ιούλιο του 2019 το remake της ταινίας The Lion King. Και δεν θα είναι ένα «απλό» remake. Η ταινία κινουμένων σχεδίων μετατρέπεται σε ένα live action film. Όπως μπορείτε να δείτε και στο teaser trailer, η εικόνα κινείται ανάμεσα στο πραγματικό και το σχέδιο.

Μπορεί στο μακρινό 1994 τα παιδιά να κοίταζαν εκστασιασμένα τη σκηνή της παρουσίασης του Simba σε όλο το ζωικό βασίλειο στα Pride Lands, ωστόσο, το 2019 τη σκηνή αυτή θα παρακολουθήσουν εξίσου εντυπωσιασμένοι και οι μεγάλοι. Ο τρόπος που τα ζώα τρέχουν για να δουν το γιο του βασιλιά τους, Mufasa, δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο, όπως και ο Rafiki που αναλαμβάνει να κάνει την παρουσίαση.

Ο Simba μικρός

Ο Simba μικρός

Ο Jon Favreau, που έχει σκηνοθετήσει και τις ταινίες του Iron Man, αναλαμβάνει το έργο της σκηνοθεσίας. Η μουσική που θα ντύσει την ταινία θα είναι του Hans Zimmer, όπως άλλωστε είχε κάνει και στην ταινία του 1994. Συμμετοχή στην επιμέλεια κάποιων κομματιών, ανάμεσά τους και το Circle of Life, θα έχει και ο Sir Elton John. Οι ηθοποιοί που θα ακούσουμε, θα είναι -μεταξύ άλλων- οι: Donald Glover ως Simba, Beyonce ως Nala, James Earl Jones ως Mufasa, Alfre Woodard ως Sarabi, John Oliver ως Zazu, John Kani ως Rafiki, Eric Andre ως Azizi, Seth Rogen ως Pumbaa, Billy Eichner ως Timon και Chiwetel Ejiofor ως Scar.

Η live-action ταινία, θα κάνει πρεμιέρα στις 19 Ιουλίου του 2019. Μπορεί να ξέρουμε από τώρα τον τρόπο που τελειώνει, αλλά όλοι περιμένουμε να την (ξανα)δούμε.