Πόλεμος μεταξύ Kanye West και Drake
Κόσμος

Πόλεμος μεταξύ Kanye West και Drake

Πόλεμος μεταξύ Kanye West και Drake

Πόλεμος έχει ξεσπάσει ανάμεσα στους ράπερ Kanye West και Drake με αφορμή – όπως όλα δείχνουν – ένα τραγούδι. Από ό, τι φαίνεται, ο πόλεμος ξεκίνησε όταν ο 32χρονος Drake ζήτησε από τον 41χρονο Kanye την άδεια να χρησιμοποιήσει ένα sample από κομμάτι του West “Say You Will”. Όπως αναφέρει το TMZ, o Κanye εξοργίστηκε, διότι ο Drake έχει καταφερθεί εναντίον του πολλές φορές σε διάφορα τραγούδια του τελευταία, κάτι που τον ενόχλησε.

Kanye West- ZUMA Press

Kanye West- ZUMA Press

Ο Kanye ξεκίνησε ένα μπαράζ ποσταρισμάτων στο Twitter από τη στιγμή που όπως ανέφερε τον ενημέρωσαν ότι ο Drake ζήτησε την εν λόγω άδεια. Ο Kanye, μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι προσπαθεί 6 μήνες να συναντηθεί με τον Drake, ενώ σε κάποιο tweet σχολίασε ότι δεν ήταν αυτός που είπε στην τότε φίλη του Drake, Pusha T, το μυστικό ότι έχει έναν εξώγαμο γιο.

Επίσης, έδειξε ενοχλημένος διότι ο Drake γελοιοποίησε τα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Kanye. “Τέλος τα παιχνίδια με τις ζωές των ανθρώπων, των παιδιών και την ψυχική υγεία”, γράφει.

https://twitter.com/kanyewest/status/1073435604577333253

Τα tweets πήραν πιο άσχημη τροπή, όταν ο Kanye πόσταρε ότι ο Drake πήρε και τον απείλησε.

https://twitter.com/kanyewest/status/1073449810513022977

https://twitter.com/kanyewest/status/1073435673573683204

“Απείλησες την ασφάλειά μου και της οικογένειάς μου”, έγραψε. “Άσε ήσυχο εμένα και την οικογένειά μου, αδερφέ”, γράφει σε άλλο tweet.

https://twitter.com/kanyewest/status/1073419195528998912

Η “προστατευτική” Kim

Όπως είναι φυσικό, το όλο σκηνικό δεν άφησε ασχολίαστο η Kim Kardashian, σύζυγος του Kanye, η οποία τον στήριξε δημόσια ενώ προειδοποίησε τον Drake να μη τα βάζει με την οικογένειά της.

“Ο σύζυγός μου είναι ο πιο λαμπρός άνθρωπος, ο πιο ευφυής άνθρωπος που ξέρω. Είναι πρωτοπόρος σε τόσα πράγματα από τη μουσική, το σκηνικό σχεδιασμό, τη μόδα και την κουλτούρα και θα συνεχίσει να αλλάζει τον κόσμο”, έγραψε.

“Drake, ποτέ μην απειλείς τον σύζυγό μου ή την οικογένειά μας. Άνοιξε το δρόμο για να γίνεις αυτό που είσαι”.

Η απάντηση του Drake

Aubrey Drake Graham aka Drake- ZUMA PRESS

Aubrey Drake Graham aka Drake- ZUMA PRESS

Μέχρι στιγμής, ο Drake δεν έχει πάρει κάποια θέση στην όλη υπόθεση πέρα από ένα post στο Instagram με emojis που γελάνε.