Game of Thrones: Το πρώτο promo video της τελευταίας σεζόν
Κόσμος

Game of Thrones: Το πρώτο promo video της τελευταίας σεζόν

Game of Thrones: Το πρώτο promo video της τελευταίας σεζόν

Σε λίγους μήνες έρχεται η 8η και τελευταία σεζόν της σειράς-φαινόμενο, Game of Thrones, σύμφωνα με το promo video του HBO.

To video ξεκινάει με τους 3 πρωταγωνιστές της σεζόν που έρχεται, Jon Snow, Daenerys Targaryen και Cersei Lannister, λίγο πριν τις πιο σημαντικές στιγμές τους στη σειρά: Τη Battle of Bastards, την ανάκτηση των δράκων στο Qarth και τα δευτερόλεπτα πριν το Walk of Shame. Αμέσως μετά ακολουθεί η προφητική φράση που είχε πει η Cersei στο Ned Stark στον πρώτο κύκλο: «When you play the Game of Thrones, you win or you die» (Όταν παίζεις στο παιχνίδι του θρόνου, νικάς ή πεθαίνεις), δείχνοντας αμέσως μετά τον αποκεφαλισμό του.

Δείχνοντας μερικές από τις καλύτερες στιγμές των 7 προηγούμενων σεζόν, το βίντεο καταλήγει στο moto της φετινής: «Κάθε μάχη, κάθε προδοσία, κάθε συμμαχία, κάθε ρίσκο, κάθε μάχη, κάθε θυσία, κάθε όρκος, κάθε θάνατος, είναι όλα… #ForTheThrone». Το βίντεο ολοκληρώνεται με το Jon Snow να λέει (σε ελεύθερη μετάφραση) πως ο μόνος πόλεμος που έχει σημασία, είναι αυτός με τους White Walkers.

Το βίντεο έρχεται να δηλώσει ότι η σειρά θα ξεκινήσει τον Απρίλιο του 2019, χωρίς να αναφέρει ωστόσο ακριβή ημερομηνία. Δεν είναι preview της 8ης σεζόν του Game of Thrones, καθώς δε βλέπουμε το παραμικρό πλάνο από τα «προσεχώς». Ωστόσο, όλοι «ξέρουμε» ότι όλα θα κριθούν στην τελική μάχη με τους White Walkers, χωρίς να μπορούμε να μαντέψουμε το παραμικρό σχετικά με την έκβασή της, μιας και οι ανατροπές είναι αυτό που αγαπάμε να μισούμε στη σειρά αυτή.

Από τον Αύγουστο του 2017 που παίχτηκε το τελευταίο επεισόδιο της 7ης σεζόν (με τον εντυπωσιακό Δράκο του Πάγου) μέχρι τον Απρίλιο του 2019 έχουν περάσει αναμφίβολα πολλοί οι μήνες. Ωστόσο, το Game of Thrones είναι μια σειρά που αξίζει να την περιμένουμε, μιας και το κάθε της επεισόδιο είναι σαν μικρή ταινία. Άλλωστε το 2019, η σειρά του HBO κάνει το μεγάλο της φινάλε.