Brad Pitt – Charlize Theron: Τι συμβαίνει μεταξύ τους;
Κόσμος

Brad Pitt – Charlize Theron: Τι συμβαίνει μεταξύ τους;

Brad Pitt – Charlize Theron: Τι συμβαίνει μεταξύ τους;

Δύο χρόνια μετά τον χωρισμό του από την Angelina Jolie, ο Brad Pitt έχει λόγους να χαμογελάει ξανά. Αιτία είναι η Charlize Theron. Οι δυο τους έχουν ξεκινήσει να βγαίνουν όλο και πιο συχνά, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας The Sun, κι όλοι μιλούν για το νέο hot ζευγάρι του Hollywood.

Η πρώτη «κοινή» εμφάνιση

Το νέο ζευγάρι φαίνεται να είναι αχώριστο, σύμφωνα με πηγή της εφημερίδας, που τους συνάντησε την περασμένη εβδομάδα στο Chateau Marmont του Hollywood για την προβολή της ταινίας Roma. Η Charlize Theron βρισκόταν ήδη στο party, ενώ ο Brad Pitt πήγε λίγο αργότερα μετά την προβολή της ταινίας If Beale Street Could Talk, που παρακολούθησε.

H Charlize Theron έπινε cocktail με βάση τη βότκα, ενώ ο Brad Pitt έπινε μεταλλικό νερό, μιας και σταμάτησε να πίνει αλκοόλ μετά τον χωρισμό του από την Angelina Jolie. Οι δυο τους φαίνονταν πολύ ευτυχισμένοι, ενώ δεν έχαναν ευκαιρία να ακουμπούν ο ένας τον άλλον.

Πότε ξεκίνησαν να βγαίνουν

Ο Brad Pitt και η Charlize Theron ξεκίνησαν να βγαίνουν την περίοδο των Χριστουγέννων, παρά το γεγονός ότι ήταν για πολλά χρόνια φίλοι. Τη γνωριμία είχε κάνει ο τότε σύντροφος της Charlize Theron, Sean Penn. Μάλιστα, φαίνεται πως πέρασαν πολύ χρόνο στην έπαυλη του Brad Pitt στην California. Η Charlize Theron, μητέρα δύο υιοθετημένων παιδιών, δεν έχει γνωρίσει ακόμη τα παιδιά του Brad Pitt Zahara, Shiloh, Vivienne, Knox, Maddox και Pax.