Ariana Grande: Γιατί έκανε το Twitter να πάρει φωτιά
Κόσμος

Ariana Grande: Γιατί έκανε το Twitter να πάρει φωτιά

Ariana Grande: Γιατί έκανε το Twitter να πάρει φωτιά

Ένα video στάθηκε ικανό να βάλει φωτιά στο Twitter και να «εμπλέξει» την Ellen DeGeneres, με τον Piers Morgan, την Ariana Grande και τη μητέρα της.

Τη Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου, ήταν η Παγκόσμια Ημέρα του Άνδρα. Με αφορμή αυτή την ημέρα, η Ellen DeGeneres έφτιαξε στο The Ellen Show ένα video με τους 4 αγαπημένους της άντρες: Idris Elba, Chris Hemsworth, Ryan Gosling και Collin Farrell. Το video αυτό στάθηκε αφορμή να αντιδράσει ο -μονίμως αντιδραστικός- Βρετανός δημοσιογράφος και κριτής του Britain’s Got Talent, Piers Morgan. Στο πρώτο του tweet έγραψε πως ενώ εκείνος κατακρίνεται όταν σχολιάσει τα πόδια μιας γυναίκας, την ίδια στιγμή η Ellen DeGeneres μπορεί να δείχνει τους κοιλιακούς ενός άντρα, να κάνει «σεξιστικά» σχόλια και να μην ενοχλείται κανείς. Συμπλήρωσε μάλιστα, πως το θεωρεί το ξεγύμνωμα της υποκρισίας του μοντέρνου φεμινισμού.

Η σαρκαστική ανάρτηση στη μητέρα της Grande

Ο Piers Morgan, όμως, δε σταμάτησε εκεί. Την επόμενη μέρα τα έβαλε με το γυναικείο συγκρότημα Little Mix, συνεχίζοντας στο γνωστό τέμπο των σεξιστικών του δηλώσεων. Αυτές του οι αναφορές, έφεραν την αντίδραση της μητέρας της Ariana Grande, Joan, που με τη σειρά της άνοιξε τον ασκό του Αιόλου από την πλευρά του Βρετανού δημοσιογράφου: «Θα προτιμούσα να χρησιμοποιήσουν (εννοώντας τις Little Mix) το ταλέντο τους για να πουλήσουν δίσκους, αντί της γύμνιας τους, όπως κάνει και η κόρη σου!», είπε.

Στην επίθεση αυτή, απάντηση πήρε από την ίδια την Ariana Grande: «Χρησιμοποιώ εξίσου το ταλέντο μου και τη σεξουαλικότητά μου από επιλογή. Οι γυναίκες μπορεί να είναι ταυτόχρονα σέξι και έξυπνες, γυμνές και αξιοπρεπείς. Είναι επιλογή μας. Και θα συνεχίσουμε να παλεύουμε μέχρι οι άνθρωποι να το καταλάβουν» είπε και αποχαιρέτησε τον Morgan με τον τίτλο του νέου της τραγουδιού Thank u, Next (Ευχαριστώ, ο επόμενος!). «Ευχαριστώ», της είπε με τη σειρά της κι η Ellen DeGeneres, που δεν θέλησε να σχολιάσει περαιτέρω το θέμα.

https://twitter.com/ArianaGrande/status/1065298951711031296

Το περιστατικό προκάλεσε δεκάδες ακόμη tweets από τους βασικούς πρωταγωνιστές, αλλά και άλλους χρήστες του twitter που έπαιρναν θέση στο θέμα. Ο εριστικός κ. Morgan συνέχισε παρομοιάζοντας τις pop τραγουδίστριες με κορίτσια της διάσημης πλέον “Page 3”  της βρετανικής “The Sun”, όπου φωτογραφίζονται ημίγυμνες. Επιζητώντας ακόμη περισσότερη δημοσιότητα, θέλησε να βάλει στην συζήτηση και άλλες διάσημες κυρίες. “Είμαι απογοητευμένος που η Kim Kardashian, η Emily Ratajkowski και η Chrissy Teigen δεν έχουν σπεύσει (ακόμα) να υπερασπιστούν τις Little Mix και την Ariana Grande στη θέση πως το γυμνό είναι ο μόνος δρόμος προς την επιτυχία. Ελάτε κυρίες!” σημείωσε. Στόχευε φυσικά σε διάσημες που έχουν κάνει γυμνή φωτογράφιση στο παρελθόν (η Kardashian και Ratajkowski κατά κόρον και από το Instagram), θέλοντας έτσι να ισχυροποιήσει τον ισχυρισμό του.