Ariana Grande: Το νέο της single “προβλημάτισε” το twitter
Κόσμος

Ariana Grande: Το νέο της single “προβλημάτισε” το twitter

Ariana Grande: Το νέο της single “προβλημάτισε” το twitter

Νέο single “πακέτο” με ολοκαίνουριο κλιπ, κυκλοφόρησε η Ariana Grande. Το 7 Rings όπως ονομάζεται το τραγούδι είναι το τρίο κατά σειρά, από τον επερχόμενο δίσκο της (ο τίτλος του δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα). Το κομμάτι κινείται στα γνωστά μουσικά μονοπάτια της star, όπως και το βίντεο κλιπ άλλωστε. Όπως έχει διαρρεύσει, ο τίτλος 7 Rings, αφορά στα επτά πανάκριβα δαχτυλίδια που χάρισε στον εαυτό της και τους κολλητούς της. Άλλωστε, όλο το κομμάτι αναφέρεται στο πόσο βαθύπλουτη έχει γίνει η τραγουδίστρια.

“Θα αγοράσω όλα τα αγαπημένα μου πράγματα” αναφέρει σε κάποιο σημείο και συνεχίζει: “Όποιος είπε πως τα λεφτά δεν λύνουν το πρόβλημα, μάλλον δεν έχει αρκετά χρήματα για να το λύσει“. Ανάμεσα στους στίχους, αφήνει και πάλι υπονοούμενα για προσωπικές της εμπειρίες. “Θα έπρεπε να είμαι θλιμμένη” λέει, αλλά “ποιος θα περίμενε πως θα γίνω τόσο κυνική;” συνεχίζει. Σε άλλο σημείο, αναφέρεται στα δαχτυλίδια, τα οποία φορά στο χέρι, αλλά δεν είναι η κυρία κανενός. Η τελευταία ατάκα αναφέρεται ξεκάθαρα στον αρραβώνα της με τον ηθοποιό Pete Davidson.

To, όχι ιδιαίτερα πολύπλοκο ρεφρέν πάντως, δεν αφήνει περιθώρια παρερμηνειών: “Το βλέπω, μου αρέσει, το θέλω, το έχω” αναφέρει με χάρη η Grande.

Η αντίδραση στο twitter

Το τραγούδι δεν έχει παρά λίγες ώρες στο διαδίκτυο και ήδη οι χρήστες αντιδρούν. Η ευκολία με την οποία η τραγουδίστρια αναφέρει πως όλα της τα προβλήματα  λύνονται με τα χρήματα, έκανε πολλούς να σκεφτούν… αντίστροφα. Μήπως, εκείνοι, που δεν έχουν την τύχη να είναι τόσο εύποροι όσο εκείνοι, είναι “μπατιράκια”;

https://twitter.com/ju_want_it/status/1086139406056968192

https://twitter.com/birthinreverse9/status/1086171752751865857

Πάντως η Ariana πέτυχε τον στόχο της, με το κομμάτι να έχει περάσει τα 7 εκατ. στο YouTube διάστημα μόλις 10 ωρών.