5+1 σειρές που απέλυσαν ηθοποιούς λόγω “ιδιαίτερης” συμπεριφοράς
Κόσμος

5+1 σειρές που απέλυσαν ηθοποιούς λόγω “ιδιαίτερης” συμπεριφοράς

5+1 σειρές που απέλυσαν ηθοποιούς λόγω “ιδιαίτερης” συμπεριφοράς

Ο κόσμος τους παρακολουθεί με λατρεία στην αγαπημένη του σειρά. Πολλοί από αυτούς αποτελούν τον λόγο που κάποιοι τηλεθεατές συνεχίζουν  να βλέπουν ένα σίριαλ. Γνωστοί πρωταγωνιστές που απομακρύνθηκαν εν μία νυκτί από αγαπημένες τηλεοπτικές σειρές. Για άλλους η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η κακή τους συμπεριφορά, ενώ άλλοι συνειδητοποίησαν πως ο ρόλος που ενσαρκώνει τους καταβάλλει ψυχολογικά. Υπήρχαν όμως και περιπτώσεις που ένα “λάθος” κούρεμα έδειξε στους ηθοποιούς την πόρτα της εξόδου από το show.

5. Scandal – Colombus Short

O Colombus Short έχασε το ρόλο του στο Scandal, λόγω ενδοοικογενειακής βίας.

O Colombus Short έχασε το ρόλο του στο Scandal, λόγω ενδοοικογενειακής βίας

Ο Colombus Short δεν έδωσε ποτέ δείγματα κακής συμπεριφοράς εντός στούντιο. Το επιβεβαιώνουν όλοι οι πρώην συνεργάτες του αυτό. Ωστόσο, το πρόβλημα με τον εν λόγω ηθοποιό είναι η ενδοοικογενειακή βία. Όχι μόνο χτύπησε και απείλησε την πρώην σύζυγό του μπροστά στα παιδιά τους, αλλά συνελήφθη και γι’ αυτό. Επίσης, κατηγορήθηκε ότι έσπασε τη μύτη ενός ανθρώπου κατά τη διάρκεια καυγά σε μπαρ. Από τη σειρά, ο Harrison Wright έφυγε «αθόρυβα» και ευχήθηκε τα καλύτερα στους συνεργάτες του.

4. Desperate Housewives – Nicolette Sheridan

Η Nicolette Sheridan αποχώρησε λόγω κακής συμπεριφοράς από το Desperate Housewives.

Η Nicolette Sheridan αποχώρησε λόγω κακής συμπεριφοράς από το Desperate Housewives.

Η Nicolette Sheridan ή αλλιώς η Edie Britt των Desperate Housewives λέγεται πως είχε υπεροπτική συμπεριφορά και δεν τα πήγαινε καλά με τον δημιουργό Marc Cherry. Ο χαρακτήρας της σκοτώθηκε εντελώς ξαφνικά και χωρίς εμφανή σεναριακό λόγο. Μετά την απομάκρυνσή της, έκανε μήνυση στον δημιουργό για παρενόχληση. «Ήμουν θύμα παρενόχλησης και δε μου στάθηκε κανείς από τους συναδέλφους μου. Μετανιώνω που δε μίλησα νωρίτερα ανοιχτά για το θέμα. Μου πήρε καιρό να γιατρευτώ, αλλά τώρα είμαι καλά», δήλωσε η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της.

3. Two and a Half Men – Charlie Sheen

O Charlie Sheen «σκοτώθηκε» στο Two and a Half Men, λόγω αποτυχίας του στο πρόγραμμα απεξάρτησης.

O Charlie Sheen «σκοτώθηκε» στο Two and a Half Men, λόγω αδυναμίας να ολοκληρώσει το πρόγραμμα απεξάρτησης.

Ο χαρακτήρας του Charlie Harper είχε δομηθεί σε μεγάλο βαθμό πάνω στο χαρακτήρα και την εργένικη ζωή του πρωταγωνιστή του, Charlie Sheen. Αυτός όμως ήταν και ο λόγος της απομάκρυνσής του από τη σειρά. Ενώ είχε μπει σε πρόγραμμα απεξάρτησης, δεν κατάφερε ποτέ να το ολοκληρώσει επιτυχώς. Μετά τη λήξη της συνεργασίας του με την παραγωγή της σειράς, ξεκίνησε ένα μπαράζ ρατσιστικών δηλώσεων μέσω twitter και συνεντεύξεων.

2. Beverly Hills – Shannen Doherty

Ο λόγος απομάκρυνσης της Shannen Doherty από το Beverly Hills ήταν... το μήκος των μαλλιών της.

Ο λόγος απομάκρυνσης της Shannen Doherty από το Beverly Hills ήταν… το μήκος των μαλλιών της.

Η Brenda Walsh, ήταν από τους χαρακτήρες που αγαπήθηκαν πολύ στο Beverly Hills. Δεν είναι και λίγο να σου παίρνει το αγόρι η καλύτερή σου φίλη. Μετά από αυτό, ο ρόλος της πήρε την κάτω βόλτα. Η συμπεριφορά της, όμως, ήταν κακή από την αρχή. Εκτός του ότι η Shannen Doherty, αργούσε διαρκώς στα γυρίσματα, από ένα σημείο και μετά έδειχνε να μην της αρέσει ο ρόλος και πήγαινε μουτρωμένη στα γυρίσματα. Ωστόσο, ο λόγος που απομακρύνθηκε από τη σειρά – τουλάχιστον επίσημα – ήταν ότι έκοψε κοντά τα μαλλιά της, γεγονός που δεν ενέκριναν οι παραγωγοί του “Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς”. Φήμες ήθελαν την κόρη του παραγωγού Tori Spelling, να ζητά την απομάκρυνση της Doherty. Ωστόσο αυτές δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ επίσημα.

1. Criminal Minds – Mandy Patinkin & Thomas Gibson

Οι ψυχολογικές ευαισθησίες του Mandy Patinkin και η αδυναμία διαχείρισης θυμού του Thomas Gibson τους απομάκρυναν από το cast του Criminal Minds.

Οι ψυχολογικές ευαισθησίες του Mandy Patinkin και η αδυναμία διαχείρισης θυμού του Thomas Gibson τους απομάκρυναν από το cast του Criminal Minds.

Ο Jason Gideon, που υποδυόταν ο Mandy Patinkin, ήταν από τους χαρακτήρες – κλειδί για την επίλυση κάθε υπόθεσης του Criminal Minds. Τουλάχιστον για τις δύο πρώτες σεζόν στις οποίες πρωταγωνιστούσε. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του ιδίου, το σενάριο ήταν πολύ ψυχοφθόρο για το χαρακτήρα του και δεν άντεχε να βλέπει γυναίκες να σκοτώνονται και να βιάζονται σχεδόν σε κάθε επεισόδιο. Ωστόσο, σύμφωνα με την παραγωγή, στην αρχή δεν εμφανιζόταν στην ώρα του στο γύρισμα κι αργότερα… δεν εμφανιζόταν καθόλου.

Ο Thomas Gibson a.k.a. Aaron Hotchner από την άλλη, βρέθηκα επί 12 σεζόν ανάμεσα στους πρωταγωνιστές του Criminal Minds. Όπως λένε οι συνάδελφοί του, πάντα έδειχνε επιθετική συμπεριφορά. Το γεγονός όμως που τον έβγαλε εκτός σειράς, ήταν το ότι έδειρε έναν από τους σεναριογράφους και παραγωγούς του show, τον Virgil Williams. Κι ενώ αρχικά τέθηκε σε δύο εβδομάδων διαθεσιμότητα κι έκανε ανεπιτυχώς κάποια μαθήματα διαχείρισης θυμού, τελικά του ανακοινώθηκε ότι τίθεται εκτός Criminal Minds.

+ Grey’s Anatomy: Isaiah Washington & Patrick Dempsey

Η ζήλια του Isaiah Washington και η κούραση του Patrick Dempsey δεν τους επέτρεψαν να συνεχίσουν στο Grey's Anatomy.

Η ζήλια του Isaiah Washington και η κούραση του Patrick Dempsey δεν τους επέτρεψαν να συνεχίσουν στο Grey’s Anatomy.

Ο Isaiah Washington, που υποδυόταν τον καρδιοχειρουργό Preston Burke για δύο σεζόν στην ιατρική σειρά, ήρθε σε κόντρα με αρκετό κόσμο. Το γεγονός ότι αρχικά είχε κάνει casting για το ρόλο του Derek Shepherd, δεν το «συγχώρησε» στον Patrick Dempsey. Τον προσέβαλλε επανειλημμένα και χωρίς ουσιαστικές αφορμές. Το «κερασάκι στην τούρτα» ήταν όμως, όταν τον έπιασε από το λαιμό και προέβη σε ομοφοβικές δηλώσεις εναντίον του T.R.Knight που έκανε τον George O’Malley.

Ο Patrick Dempsey, ως Derek Shepherd, είχε έναν από τους πιο δακρύβρεχτους θανάτους του Grey’s Anatomy. Η αλήθεια πίσω από το «θάνατο» του ηθοποιού είναι, σύμφωνα με δηλώσεις του, πως είχε κουραστεί και πως ήταν καιρός για εκείνον να κάνει κάτι άλλο στην καριέρα του. Άλλωστε, η παραγωγός Shonda Rhimes του είχε μειώσει το χρόνο συμμετοχής στην 11η σεζόν στο ελάχιστο, «βγάζοντάς του την πρίζα» στο προτελευταίο (κι όχι τελευταίο) επεισόδιο της σεζόν.

Το Grey’s Anatomy διανύει αυτή τη στιγμή την 15η σεζόν του και είναι «λογικό» να έχουν φύγει άτομα και να έχουν έρθει νέα. Όπως έχει δηλώσει όμως η παραγωγός του Shonda Rhimes, η σειρά δε θα σταματήσει αν δεν κουραστεί και θελήσει να σταματήσει η πρωταγωνίστρια Ellen Pompeo.