Πάνος Καμμένος: “Ο Τσίπρας με πούλησε 100 φορές”
Κοινωνία

Πάνος Καμμένος: “Ο Τσίπρας με πούλησε 100 φορές”

Πάνος Καμμένος: “Ο Τσίπρας με πούλησε 100 φορές”

«Ο Τσίπρας μας πούλησε 100 φορές για αυτό θα πίνουμε γκαζόζα στη βουλή» τόνισε ο επικεφαλής των ΑΝ.ΕΛ., Πάνος Καμμένος,  μιλώντας σήμερα στον ΣΚΑΪ.

Συμπλήρωσε ότι ο ίδιος είπε του κ. Φωκά να πάει να πιει γκαζόζα επιδεικτικά για να καταλάβουν ότι «δεν μπορεί να απειλούμαστε εμείς με διάλυση της κοινοβουλευτικής μας ομάδας, αντιθεσμικά. Προσπάθησαν κάποιες δυνάμεις μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ να στηριχτούν στο άρθρο 15 για να μας διαλύσουν την κοινοβουλευτική ομάδα. Αυτό ήταν το μεγάλο ευχαριστώ για τα 4 χρόνια που ήμασταν εταίροι».

“Εάν τολμήσουν να διαλύσουν την ΚΟ των ΑΝ.ΕΛ. αντιθεσμικά να ξέρουν ότι θα πλέον θα έχουμε πόλεμο”, διαμήνυσε προς κάθε κατεύθυνση ο κ. Καμμένος.

“Να ξέρουν ότι παρέλαση δεν θα κάνουμε”, είπε με νόημα ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. απειλώντας όποιον τολμήσει να διαλύσει το κόμμα του.

Υπογράμμισε ότι είναι ανέντιμος ο όρος της κυβέρνησης που στηρίζεται σε αποστασίες έναντι ανταλλαγμάτων. Γνωστοποίησε ότι ο ίδιος ο πρωθυπουργός ξεκίνησε επαφές και πρόσφερε υπουργικές θέσεις σε Κουντουρά και Κόκκαλη. «Η κα Κουντουρά μου είχε πει ξεκάθαρα ότι ευχαρίστως θα έφευγε από την κυβέρνηση και δεν θα ψήφιζε ποτέ τη Συμφωνία των Πρεσπών. Δεν περίμενα ποτέ ότι έναν άνθρωπο που τον έκανα υπουργό ότι θα πουλήσει κατ’ αυτόν τον τρόπο», είπε.

Να γίνουν άμεσα εκλογές ζητά ο Καμμένος

Ο κ Καμμένος επανέλαβε ότι ο κ Τσίπρας του πρότεινε να καταψηφίσει τη συμφωνία των Πρεσπών και να συνεχίσουν μαζί μέχρι το τέλος της τετραετίας και μάλιστα του είπε αν φοβάσαι έλα στο επικρατείας εσύ και οι ΑΝΕΛ ή να κάνουμε μια νέα σύμπραξη.

«Εμείς είμαστε που θα διαμορφώσουμε και την επόμενη κυβέρνηση. Πρέπει να γίνουν άμεσα εκλογές για να ανατρέψουμε αυτήν την κατάπτυστη συμφωνία», είπε επίσης.