Κίνηση στους δρόμους της Αθήνας
Κοινωνία

Κίνηση στους δρόμους της Αθήνας

Κίνηση στους δρόμους της Αθήνας

Ελαφρώς βελτιωμένη σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες η εικόνα από την κίνηση στους δρόμους της Αθήνας το πρωί της Παρασκευής.

Πιο σημαντικές καθυστερήσεις παρουσιάζονται στην Αττική Οδό από τη γέφυρα Κολοκυνθούς μέχρι τη Φιλαδέλφεια και στα δύο ρεύματα.  Πυκνή η ροή των οχημάτων σήμερα και στην Αττική Οδό, από την Μεταμόρφωση και ως τον κόμβο της Κηφισίας. Το πιο έντονο μποτιλιάρισμα φαίνεται στην Λεωφόρο Κηφισίας και στο ύψος του Γηροκομείου Αθηνών, τόσο στην άνοδο, όσο και στην κάθοδο.

Μικρότερα προβλήματα σήμερα στην Κατεχάκη, όπου η κίνηση των οχημάτων πραγματοποιείται πιο ομαλά, με μικρές καθυστερήσεις, αμέσως μετά την έξοδο της Περιφερειακής Υμηττού. Κίνηση ανά τμήματα και στην Ηλιουπόλεως από τον σταθμό του μετρό “Άγιος Δημήτριος” ως και την Ηλία Ηλιού.

Ο χάρτης με την κίνηση στην Αττική την Παρασκευή

Ο χάρτης με την κίνηση στην Αττική την Παρασκευή

Πολύ πιο ομαλή η ροή των οχημάτων σήμερα και στην Παραλιακή με καθυστερήσεις ανά τμήματα, στο ρεύμα προς Πειραιά, αμέσως μετά την διασταύρωση με την Λεωφόρο Αλίμου, αλλά και στο ύψος του Συμμαχικού Νεκροταφείου. Με μικρές καθυστερήσεις η κίνηση στον Πειραιά, όπου παρατηρείται αυξημένη ροή στην Ακτή Ποσειδώνος, στην πύλη 8 του λιμανιού.