Καβάλα: Νεκρός 18χρονος από πυροβολισμό
Κοινωνία

Καβάλα: Νεκρός 18χρονος από πυροβολισμό

Καβάλα: Νεκρός 18χρονος από πυροβολισμό

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει, από χθες το νύχτα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης στην Καβάλα για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών που ευθύνονται για τη δολοφονία 18χρονου νεαρού άντρα αλβανικής καταγωγής.

Ο νεαρός άντρας, που διέμενε στην Καβάλα, είχε πυροβοληθεί πισώπλατα και βρέθηκε αιμόφυρτος σε γειτονιά στον Άγιο Γεώργιο, πολύ κοντά στο κέντρο της πόλης.

Το σενάριο της δολοφονίας

Σύμφωνα το ΑΠΕ, οι πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών Αρχών δείχνουν ότι το θύμα φέρεται να είχε συμμετοχή σε ένοπλη συμπλοκή, καθώς στα χέρια του κρατούσε κάποιο χρηματικό ποσό.

Επίσης, στον τόπο του εγκλήματος οι αστυνομικοί της Ασφάλειας βρήκαν και έναν κάλυκα όπλου ενώ το θύμα σύμφωνα με το kavalanews.gr είχε πάνω του στοιχεία ταυτότητας.

Μάλιστα σύμφωνα με το καβαλιώτικο ενημερωτικό site, οι γονείς του νεαρού Αλβανού κλήθηκαν για κατάθεση στο αστυνομικό τμήμα.

Το ίδιο site αναφέρει ότι ο νεαρός ήταν στο παρελθόν παίκτης του Ηρακλή Καβάλας και είχε μεγαλώσει στην πόλη όπου πήγε γυμνάσιο και λύκειο.

Σύμφωνα με ένα άλλο τοπικό site, το nownews.gr, ο νεαρός δεν είχε απασχολήσει τις αρχές και δεν είχε δώσει δικαιώματα.

Το χθεσινό συμβάν που συνέβη γύρω στις δέκα το βράδυ αναστάτωσε τους περιοίκους, καθώς, σύμφωνα με μαρτυρίες, ακούστηκαν συνολικά δυο πυροβολισμοί.

Η σορός του νεαρού άντρα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας για διενέργεια νεκροψίας νεκροτομής.