Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Σήμανε «παναθηναϊκό συναγερμό»
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Σήμανε «παναθηναϊκό συναγερμό»

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Σήμανε «παναθηναϊκό συναγερμό»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σήμανε… παναθηναϊκό συναγερμό, στο πλαίσιο της θωράκισης και της υλοποίησης του οράματος του ίδιου και του πατέρα του, Παύλου, για έναν ενιαίο και αδιαίρετο Παναθηναϊκό.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη τόνισε, κατά τη διάρκεια της σημερινής συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στο ΟΑΚΑ, ότι έχει δεσμεύσει τόσο τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, όσο και τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Κυριάκο Μητσοτάκη, για το θέμα του Βοτανικού, ενώ γνωστοποίησε ότι στη συνάντηση που είχε με τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, συμφωνήθηκε η σύσταση ομάδας εργασίας που θα αναλάβει την προώθηση του έργου.

Βασικός στόχος του κ. Γιαννακόπουλου είναι η συγκέντρωση 20 εκατομμυρίων ευρώ, μέσα από κάλεσμα που έκανε στον κόσμο, τα οποία απαιτούνται για τη λειτουργία του Συλλόγου. Ο «ισχυρός άνδρας» της ΚΑΕ Παναθηναϊκός υπογράμμισε ότι αν συγκεντρωθούν αυτά τα χρήματα, τότε θα ζητηθεί από τον κ. Αλαφούζο να μεταβιβάσει τις μετοχές στον Ερασιτέχνη, ξεκαθαρίζοντας όμως ότι χωρίς γήπεδο, ο ίδιος δεν θα κάνει καμία κίνηση για την ΠΑΕ.

Αναφερόμενος στο θέμα του γηπεδικού και τους όρους του, ο κ. Γιαννακόπουλος δεν άφησε περιθώρια: «Απαιτούμε η Παναθηναϊκή Πολιτεία στο Βοτανικό να μας δοθεί με ό,τι ισχύει στο νόμο της Διπλής Ανάπλασης. Ως ιδιοκτήτες ή με χρήση γης για 99 χρόνια. Τίποτα άλλο δεν θα γίνει αποδεκτό».

Παράλληλα, ο κ. Γιαννακόπουλος υπογράμμισε ότι αν για ακόμη μία φορά δεν υπάρχει ανταπόκριση, την 1η Ιουλίου του 2020 θα αναθέσει το μάνατζμεντ της ΚΑΕ σε δικό του άνθρωπο και θα αποχωρήσει.

Ο πρόεδρος του  Ερασιτέχνη, πάντως, επεσήμανε πολλές φορές κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ότι έχει κουραστεί να αποτελεί τον μοναδικό άνθρωπο που παλεύει.

Ο ηγέτης της ΚΑΕ μίλησε επίσης για το μπάσκετ, τη θητεία του Ρικ Πιτίνο, το πέρασμα της σκυτάλης στον Αργύρη Πεδουλάκη, ενώ εκτόξευσε για ακόμη μία φορά τα βέλη του στον Ολυμπιακό.

Δείτε σχετικό βίντεο

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ