Βλάντιμιρ Πούτιν: Η γυναίκα που θα τον ντύσει ξανά γαμπρό
Διεθνή

Βλάντιμιρ Πούτιν: Η γυναίκα που θα τον ντύσει ξανά γαμπρό

Βλάντιμιρ Πούτιν: Η γυναίκα που θα τον ντύσει ξανά γαμπρό

Ο Ρώσος πρόεδρος, Βλάντιμιρ Πούτιν, αν μη τι άλλο, ξέρει πώς να δημιουργεί ντόρο γύρω από το όνομά του. Αυτή τη φορά, ο ισχυρός άνδρας της Ρωσίας πυροδότησε νέες φήμες για την προσωπική του ζωή απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου.

Ο 66χρονος Πούτιν δεν απέφυγε την ερώτηση για το αν σκοπεύει να παντρευτεί και ποια είναι η τυχερή. Αν και χαμογελώντας αμήχανα, ο Ρώσος πρόεδρος απάντησε: “Ως σεβαστό πρόσωπο, θα πρέπει να το κάνω και αυτό κάποια στιγμή”. Όπως είναι φυσικό δεν αποκάλυψε ποια θα είναι η νύφη.

Ο γάμος, το διαζύγιο και οι φήμες

Ο Πούτιν κρατάει εξαιρετικά χαμηλούς τόνους για την προσωπική του ζωή. Όπως είναι γνωστό ήταν παντρεμένος από το 1983 με την Λιουντμίλα Πούτινα. Ανακοίνωσαν ότι χωρίζουν το 2013 εν μέσω φημών που ήθελαν τον Ρώσο πρόεδρο να σχετίζεται με διάφορες καλλονές.

Έχει δύο κόρες, την Katerina και τη Maria, οι οποίες μέχρι πρότινος δεν εμφανίζονταν καθόλου στα media. Το ιδιότυπο εμπάργκο φαίνεται ότι έσπασε η κόρη του Katerina, η οποία έχει κάνει κάποιες εμφανίσεις.

Από την ημέρα που χώρισε, οι φήμες για τη ζωή του προέδρου δίνουν και παίρνουν, όμως μόνο μία φαίνεται να είναι η πιο ισχυρή: η σχέση του με την πρώην Ολυμπιονίκη στη γυμναστική, Alina Kabaeva.

Ποια είναι η μέλλουσα κυρία Putina;

Η 34χρονη σήμερα Kabaeva είναι η μόνη που εδώ και μια δεκαετία επιμένουν οι φήμες ότι σχετίζεται με τον Πούτιν. Το Reuters μάλιστα αναφέρει ότι το 2016 ένας επιχειρηματίας με στενούς δεσμούς με τον πρόεδρο μεταβίβασε στην αδελφή και τη γιαγιά της Kabaeva διάφορες ιδιοκτησίες.

Η Alina Kabaeva arriving το 2008 στην Αγία Πετρούπολη-ZUMA PRESS

Η Alina Kabaeva arriving το 2008 στην Αγία Πετρούπολη-ZUMA PRESS

Η Ολυμπιονίκης της Αθήνας, ήταν μόλις 17 όταν πρωτογνώρισε τον Πούτιν και όλοι έλεγαν πως ο πρόεδρος κεραυνοβολήθηκε.

Η Kabaeva δεν έχει εμφανιστεί ποτέ με σύντροφο, κατείχε υψηλές θέσεις στη ρωσική διοίκηση αφότου αποσύρθηκε από τη γυμναστική και το ακόμα πιο περίεργο είναι ότι απέκτησε μια κόρη χωρίς να γίνει γνωστός ο πατέρας. Κατά καιρούς έχει εμφανιστεί με πανάκριβα δαχτυλίδια-βέρες και οι συνωμοσιολόγοι κάνουν λόγο ακόμα και για μυστικό γάμο του Πούτιν με την κατά 30 χρόνια μικρότερή του αθλήτρια.

Εμφανίζεται πάντα με πολύ ισχυρή σωματοφυλακή και αυτή τη στιγμή διοικεί έναν γίγαντα των media που πρόσκειται στον Πούτιν. Δε μένει παρά να δούμε αν είναι όντως η επόμενη Πρώτη Κυρία της Ρωσίας.