Τιτανικός: Τι αποκάλυψε ο James Cameron για την Kate Winslet;
Διεθνή

Τιτανικός: Τι αποκάλυψε ο James Cameron για την Kate Winslet;

Τιτανικός: Τι αποκάλυψε ο James Cameron για την Kate Winslet;

Το ερώτημα για το αν η Ρόουζ άφησε το χέρι του Τζακ πάνω στη σανίδα… σωτηρίας, μέσα στον παγωμένο ωκεανό, με αποτέλεσμα να χαθεί στο βυθό πλανάται ακόμα.

Ωστόσο ο σκηνοθέτης της ταινίας, James Cameron, αποκάλυψε λεπτομέρειες για την εκπαίδευση της Kate Winslet, για τις συγκεκριμένες απαιτητικές σκηνές του θρυλικού “Τιτανικού”.

Τα γερά πνευμόνια της Kate

Η Kate Winslet κράτησε την ανάσα της για περισσότερα από επτά λεπτά, στην εκπαίδευσή της για τις υποβρύχιες σκηνές του Τιτανικού, είπε ο James Cameron σε συνέντευξή του στο Vulture, ενώ δήλωσε ότι έμεινε έκπληκτος με την αφοσίωση της Βρετανίδας ηθοποιού στον ρόλο της Ρόουζ.

Ο Cameron μάλιστα, είχε μόνο καλά λόγια να πει για την ηθοποιό, παρά το γεγονός ότι η ίδια είχε δηλώσει ότι δεν θα δούλευε ξανά μαζί του «εκτός αν πρόκειται για πολλά χρήματα».

«Ήταν πραγματικά ενθουσιασμένη για αυτό που έκανε κάτω από το νερό. Νομίζω ότι κράτησε την ανάσα της γα επτάμισι λεπτά. Όχι κατά τη διάρκεια μιας σκηνής, αλλά κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής της. Τακτικά κρατούσε την ανάσα της 2-3 λεπτά στις σκηνές κάτω από το νερό, αλλά και κολυμπώντας».