Nτόναλντ Τραμπ: “Περίγελως” στη δεξίωση του Μπάκιγχαμ
Διεθνή

Nτόναλντ Τραμπ: “Περίγελως” στη δεξίωση του Μπάκιγχαμ

Nτόναλντ Τραμπ: “Περίγελως” στη δεξίωση του Μπάκιγχαμ

Η παρουσία του Κυριάκου και της Μαρέβας Μητσοτάκη στο "πάρτι" της Βασίλισσας

Η Σύνοδος Κορυφής του ΝΑΤΟ ήταν ανατρεπτική και αυτό λόγω της παρουσίας -όπως είναι φυσικό- του Ντόναλντ Τραμπ.

Πέρα από τις διαφωνίες με τους ξένους ηγέτες και ειδικά τον Γάλλο Πρόεδρο Μακρόν, ο Τραμπ έγινε θέμα συζήτησης και σχολίων – όχι θετικών- από πηγαδάκι πρωθυπουργών μέσα στο Μπάκιγχαμ.

Οι 29 ηγέτες του ΝΑΤΟ έγιναν δεκτοί όπως συνηθίζεται από τη Βασίλισσα Ελισάβετ στα Ανάκτορα στην καθιερωμένη δεξίωση που παραθέτει.

Εκεί λοιπόν, ο Καναδός πρωθυπουργός Τζάστιν Τριντό “πιάστηκε” από τον φακό να περιγράφει πόσο έκπληκτα έδειχναν τα μέλη της συνοδείας του προέδρου Τραμπ από την συμπεριφορά του Αμερικανού προέδρου στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Η συνομιλία στη δεξίωση ανάμεσα στον Τριντό, τον Βρετανό πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον, τον Μακρόν και τον Ολλανδό πρωθυπουργό Μαρκ Ρούτε αλλά και τον Εμανουέλ Μακρόν καταγράφηκε στο βίντεο και κάποια αποσπάσματά της είχαν ήχο.

Παρούσα ήταν και η κόρη της βασίλισσας Ελισάβετ, η πριγκίπισσα Άννα.

“Γι αυτό καθυστέρησες;”, ρώτησε ο Τζόνσον τον Μακρόν.

“…Ήταν 40λεπτη η συνέντευξη Τύπου. Ναι! Σαράντα λεπτά”, είπε ο Τριντό.

Η συζήτηση συνεχίστηκε αλλά στα αποσπάσματα δεν υπάρχει ήχος και σε κάποια στιγμή ο Τριντό ακούγεται να λέει: “Είδα τα σαγόνια της ομάδας του να πέφτουν στο πάτωμα”.

Στη δεξίωση ήταν και ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την σύζυγό του, ενώ όπως πάντα τα φώτα έπεσαν στη Μελάνια Τραμπ που ξεχώρισε με την κίτρινη κάπα της και τις μοβ γόβες που επέλεξε.

Η Ελισάβετ με την Melania Trump στη δεξίωση που παρέθεσε η πρώτη – ZUMA Press

Δείτε το σχετικό βίντεο:

https://streamable.com/yej4o