G7: Σανγκρία και… συμπάθεια για τις πρώτες κυρίες των ηγετών
Διεθνή

G7: Σανγκρία και… συμπάθεια για τις πρώτες κυρίες των ηγετών

G7: Σανγκρία και… συμπάθεια για τις πρώτες κυρίες των ηγετών

Όσο οι αρχηγοί των 7 κρατών συνεδριάζουν στην Μπιαρίτς, η Μπριζίτ Μακρόν ανέλαβε να “διασκεδάσει” τις πρώτες κυρίες.

Πώς; Με μία βόλτα στο χωριό Εσπελέτ στη χώρα των Βάσκων, γνωστό για το κοκκινοπίπερό του.

Μέσα σε αυτές δεν περιλαμβανόταν η Carrie Symonds, η σύντροφος του Βρετανού πρωθυπουργού. Η επίσημη εκδοχή ήταν το φορτωμένο επαγγελματικό της πρόγραμμα.

Το επίκεντρο του ενδιαφέροντος ήταν φυσικά, εκτός από την κυρία Μακρόν, η Μελάνια Τραμπ που για άλλη μια φορά έδειχνε μεν υπέρλαμπρη αλλά ιδιαίτερα σφιγμένη.

Η Μπριζίτ Μακρόν συνόδευσε τη Μελάνια Τραμπ, την Akie Abe, τη σύζυγο του Ιάπωνα πρωθυπουργού, την πρώτη κυρία της Χιλής, Cecilia Morel, την πρώτη κυρία της Αυστραλίας, Jenny Morrison, την Malgorzata Tusk, σύζυγο του προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Donald Tusk αλλά και τη δήμαρχο του Εσπελέτ, Jean-Marie Iputcha. Εδώ δοκιμάζουν σανγκρία

Οι πρώτες κυρίες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν επίσκεψη σε οινοποιεία, φούρνους αλλά και να παρακολουθήσουν παραδοσιακούς χορούς του Εσπελέτ.

Η Μπριζίτ Μακρόν επέλεξε ένα κοκκινωπό φόρεμα Louis Vuitton με γόβες σε ταμπά και μαύρο ενώ η Μελάνια Τραμπ ντύθηκε στα άσπρα και αποχωρίστηκε τα τακούνια της, φορώντας λευκές “μπαλαρίνες”.

Οι στιλιστικές επιλογές της Μελάνια Τραμπ

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ όπως είναι φυσικό καταγράφηκε σε δεκάδες φωτογραφίες για τα ρούχα που επέλεξε να φορέσει από τη στιγμή που βγήκε από το Air Force One μέχρι σήμερα.

Όπως το συνηθίζει, έκανε μία εντυπωσιακή εμφάνιση βγαίνοντας από το προεδρικό αεροσκάφος με κίτρινο φόρεμα Calvin Klein με μεγάλες “ξεπλυμένες” στάμπες και ροζ γόβες Louboutin.

Κατά τις υπόλοιπες δραστηριότητες όμως το look της κινήθηκε μεταξύ λευκού και ζαχαρί όπως κατά την υποδοχή από το προεδρικό ζεύγος της Γαλλίας.

Η Μελάνια επέλεξε ένα κρεμ φόρεμα Gucci με πιέτες, ασημί πανάκριβη ζώνη (η αξία της υπολογίζεται γύρω στα 4000 ευρώ) και γυαλιστερές ασημί γόβες.

Η κυρία Μακρόν κινήθηκε σε πιο ασφαλείς επιλογές, δηλαδή παλ μπεζ midi ίσιο φόρεμα και γόβες στο χρώμα του χαλκού.