Χορωδίες και θίασοι του Μπρόντγουεϊ «ψυχαγώγησαν» τον κόσμο κατά τη διάρκεια του μπλακ άουτ
Διεθνή

Χορωδίες και θίασοι του Μπρόντγουεϊ «ψυχαγώγησαν» τον κόσμο κατά τη διάρκεια του μπλακ άουτ

Χορωδίες και θίασοι του Μπρόντγουεϊ «ψυχαγώγησαν» τον κόσμο κατά τη διάρκεια του μπλακ άουτ

Όταν το Μανχάταν βυθίστηκε στο σκοτάδι το Σάββατο το απόγευμα από μια τεράστια βλάβη στο δίκτυο ηλεκτροδότησης, χορωδίες και μέλη των θιάσων των μιούζικαλ που ανεβαίνουν στο Μπρόντγουεϊ ψυχαγώγησαν τους περαστικούς με εκδηλώσεις στον δρόμο.

Η βλάβη στο σύστημα ηλεκτροδότησης σημειώθηκε στις 19:00, την ώρα που ξεκινούν πολλές παραστάσεις στο Άπερ Ιστ Σάιντ της Νέας Υόρκης.

Με το μετρό και τους φωτεινούς σηματοδότες ξαφνικά να σκοτεινιάζουν χιλιάδες άνθρωποι βγήκαν στους δρόμους αυτή τη ζεστή, καλοκαιρινή νύκτα. Πολλοί εξεπλάγησαν με τα όσα είδαν, όπως η συγγραφέας Μπριαλίν Χόπερ που εγκλωβίστηκε επί μία ώρα σε συρμό του μετρό.

«Υποθέτω ότι αυτό είναι που αποκαλούμε “μια στιγμή της Νέας Υόρκης”», έγραψε στο Twitter αναρτώντας βίντεο με μια χορωδία να τραγουδά την ώρα που δύει ο ήλιος. «Βγήκα από το μετρό και είδα σκοτεινά εστιατόρια και φανάρια, πολίτες να κατευθύνουν την κίνηση των αυτοκινήτων και μια συναυλία του Κάρνεγκι Χολ στον δρόμο», πρόσθεσε.

Αναπάντεχες ήταν και οι σκηνές με πολίτες να αναλαμβάνουν τη διαχείριση της κυκλοφορίας σε πολυσύχναστα σταυροδρόμια της μεγαλούπολης.

Ένας μεσήλικας κατάφερε με επιτυχία να διευθύνει την κυκλοφορία επί τουλάχιστον 45 λεπτά, κερδίζοντας θετικά σχόλια στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης.

Στο Madison Square Garden η συναυλία της Jennifer Lopez χρειάστηκε να διακοπεί εξαιτίας του μπλακ άουτ.

«Είμαι συντετριμμένη», σχολίασε η Lopez που κατάγεται από το Μπρονξ σε βίντεο που απηύθυνε μέσω Twitter στους φανς της.

«Σας αγαπώ. Λυπάμαι που αυτό συνέβη την ώρα που ζούσαμε τη στιγμή μας, στο δικό μας σόου», πρόσθεσε.

Όταν το φως επέστρεψε στην πόλη ο κόσμος ξέσπασε σε χειροκροτήματα!

https://twitter.com/felizkrennews/status/1150239822134546432