Χίλαρι Κλίντον – Ντόναλντ Τραμπ: Ανταλλάσσουν βαριές κατηγορίες μέσω twitter

Χίλαρι Κλίντον – Ντόναλντ Τραμπ: Ανταλλάσσουν βαριές κατηγορίες μέσω twitter


Λία Σαββίδου

Δεν είναι η πρώτη φορά που «σφάζονται» στο συγκεκριμένο μέσο

Η συμπάθεια σίγουρα δεν χαρακτηρίζει την σχέση μεταξύ του πρόεδρου της Αμερικής, Ντόναλντ Τραμπ και της πολιτικής του αντιπάλου, Χίλαρι Κλίντον και αυτό είναι εμφανές σε κάθε ευκαιρία.

Ο ένοικος του Λευκού Οίκου, ο οποίος είναι αντιμέτωπος με διαδικασία παραπομπής που θεωρητικά θα μπορούσε να οδηγήσει στην καθαίρεσή του, τις τελευταίες ημέρες είναι ακόμα πιο επιθετικός στις αναρτήσεις του στο… αγαπημένο του Twitter.

Συγκεκριμένα, μεταξύ μιας ανάρτησής του για τις ακροάσεις στο Κογκρέσο, που αποκάλεσε «παρωδία δικαιοσύνης», και μιας άλλης με την οποία ευχαριστούσε έναν αστυνομικό στη Μινεάπολις για την υποστήριξή του, ο πρόεδρος των ΗΠΑ υπέδειξε στην άλλοτε αντίπαλό του, με εμφανή καγχασμό, χρησιμοποιώντας τη βαριά προσβλητική ταμπέλα που της έχει φορέσει, να δοκιμάσει ξανά τις πιθανότητές της.

Συγκεκριμένα, έγραψε:  «Νομίζω ότι η απατεώνισσα Χίλαρι Κλίντον πρέπει να μπει στην κούρσα (των Δημοκρατικών) και να κλέψει το χρίσμα από την υπεραριστερή Ελίζαμπεθ Ουόρεν, με τον όρο η «απατεώνισσα» να λογοδοτήσει για όλα τα εγκλήματά της».

«Μη με βάζεις σε πειρασμό. Κάνε τη δουλειά σου»,  ήταν η άμεση απάντηση της  Χίλαρι.