Boris Johnson: Οι γείτονες κάλεσαν την αστυνομία για τον “δελφίνο” της Τερέζα Μέι
Διεθνή

Boris Johnson: Οι γείτονες κάλεσαν την αστυνομία για τον “δελφίνο” της Τερέζα Μέι

Boris Johnson: Οι γείτονες κάλεσαν την αστυνομία για τον “δελφίνο” της Τερέζα Μέι

Ένας από τους διεκδικητές της αρχηγίας των Συντηρητικών στη θέση της Τερέζα Μέι και μάλιστα ο επικρατέστερος, είναι και ο Boris Johnson.

Ο 55χρονος πρώην δήμαρχος του Λονδίνου και πρώην υπουργός Εξωτερικών είναι το φαβορί για την αντικατάσταση της Μέι και πιθανότατα ο επόμενος Βρετανός πρωθυπουργός.

Κατά καιρούς έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων με τις δηλώσεις ή τη στάση του.

Τελευταία όμως τα φώτα της δημοσιότητας πέφτουν πάνω του εξαιτίας της προσωπικής του ζωής.

Ο Johnson, πριν ακόμα πάρει διαζύγιο από τη δεύτερή του σύζυγο, εθεάθη να ζει τον έρωτά του με την 31χρονη υπεύθυνη των δημοσίων σχέσεων του κόμματος, Carrie Symonds.

H Symonds παραιτήθηκε από τη θέση της και ανέλαβε αποκλειστικά τον νέο της σύντροφο από τη στιγμή που μαθεύτηκε το ειδύλλιο.

Το ζευγάρι συγκατοικεί σε διαμέρισμα στο νότιο Λονδίνο και προετοιμάζονται πυρετωδώς για την τελική ευθεία της κούρσας διαδοχής της Μέι.

Γιατί κλήθηκε η αστυνομία;

Χθες, Παρασκευή (21/6)  γείτονας του Boris Johnson κάλεσε την αστυνομία ανησυχώντας για την ασφάλεια μιας γυναίκας, αφού άκουσε έναν έντονο διαπληκτισμό από το διπλανό σπίτι.

Οι αστυνομικοί κλήθηκαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα στο διαμέρισμα και σύμφωνα με την ανακοίνωση των αρχών μίλησαν σε όλους τους ενοίκους του σπιτιού, που ήταν “όλοι τους καλά και ασφαλείς”.

“Δεν υπήρχε κάποιο εμφανές αδίκημα ή κάποια ανησυχία και δεν υπήρχε λόγος να επέμβει η αστυνομία”, προστίθεται στην ανακοίνωση.

Μιλώντας στην Guardian και άλλοι γείτονες του ζευγαριού έκαναν λόγο για πολύ έντονο καβγά.

Μία γυναίκα που το σπίτι της είναι μεσοτοιχία με αυτό του πολιτικού έκανε λόγο για σπάσιμο πιάτων και φωνές που έκαναν το σπίτι της να δονείται.

Οι μαρτυρίες τους αναφέρουν ότι ο καβγάς ξεκίνησε γιατί ο πολιτικός λέρωσε έναν καναπέ με κόκκινο κρασί.

“Δεν νοιάζεσαι για τίποτα επειδή είσαι κακομαθημένος. Δεν σέβεσαι τα χρήματα και τίποτα”, ακούστηκε να λέει η Symonds.

Ένας γείτονας μάλιστα ηχογράφησε τον καβγά και αναφέρει ότι ακούστηκε η Symonds να ουρλιάζει στον Johnson “άσε με” και “φύγε από το σπίτι μου” και εκείνος να λέει “όχι”.

Ο καβγάς κράτησε τουλάχιστον 10 λεπτά ενώ και άλλοι μάρτυρες επιβεβαιώνουν ότι άκουσαν γυαλιά να σπάνε και ουρλιαχτά.

Παρόλο που ο εκπρόσωπος του πολιτικού δεν έκανε δηλώσεις, ο Johnson αναμένεται να δώσει σήμερα εξηγήσεις για το περιστατικό.