Ιωάννα Τούνη: “Λυπάμαι πολύ για την υποκρισία και το σεξιστικό μίσος μερικών ανθρώπων”
Ελλάδα

Ιωάννα Τούνη: “Λυπάμαι πολύ για την υποκρισία και το σεξιστικό μίσος μερικών ανθρώπων”

Ιωάννα Τούνη: “Λυπάμαι πολύ για την υποκρισία και το σεξιστικό μίσος μερικών ανθρώπων”

Απάντηση στα επικριτικά σχόλια που δέχτηκε, τόσο στα social media, όσο όμως και από τηλεοράσεως, δίνει η Ιωάννα Τούνη μέσω instagram. Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, επισκέφτηκε πριν από μερικές ημέρες το Βερολίνο. Εκεί, βρέθηκε στο μνημείο του Ολοκαυτώματος και φωτογραφήθηκε εντός των τειχών του. Οι ενδυματολογικές της, όμως, επιλογές ήταν εκείνες που προκάλεσαν την αντίδραση ορισμένων, που θεώρησαν τα γυμνά πόδια, αλλά και την στάση του σώματος, ασέβεια προς τον χώρο.

Δείτε την πρώτη ανάρτηση:

https://www.instagram.com/p/BrKvH0SFlXf/

Η Ιωάννα Τούνη, αναρτώντας την ίδια φωτογραφία, ασπρόμαυρη αυτή τη φορά και “φωτοσοπαρισμένη” ώστε να καλύπτει τα πόδια της έγραψε: “Σχόλια όπως «Γυμνή με ανοιχτά τα πόδια η Τούνη στο μνημείο ολοκαυτώματος» […] με κάνουν να λυπάμαι και να οργίζομαι”. Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, αφού περιέγραψε αναλυτικά την ιστορία του μνημείου, συνέχισε για τους επικριτές της. “Είναι εκείνη η νοοτροπία που ταυτίζει το ήθος μίας γυναίκας, με αυτό που φοράει” είπε και πρόσθεσε: “Πραγματικά λυπάμαι πολύ για την υποκρισία και το σεξιστικό μίσος μερικών ανθρώπων”.

“Το λυπηρό παρελθόν, που σεβόμαστε και που οφείλουμε να γνωρίζουμε, ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ…”

“Αυτό που με στεναχωρεί, είναι πως θεωρείται βεβήλωση, αίσχος και ντροπή να φαίνονται «γυμνά» τα πόδια μιας γυναίκας, και προκλητική μια στάση, με τα πόδια στην ανάταση!” είπε στη συνέχεια, μιλώντας για δημοσιογράφους που διψούν για ανθρωποφαγία. “Δεν ντρέπομαι να φαίνεται το «γυμνό» δέρμα μου και να ντύνομαι με τον τρόπο που θέλω” σημείωσε και τόνισε: “Το λυπηρό παρελθόν, που σεβόμαστε και που οφείλουμε να γνωρίζουμε, ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ…”. Όπως είπε όμως κλείνοντας, ευελπιστεί πως το “«πώς πρέπει να είναι μια γυναίκα ντυμένη», για να είναι «αποδεκτή», να μην δέχεται χυδαιολογίες, bullying και εκφοβισμό, ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ!!”

Δείτε την ανάρτησή της:

https://www.instagram.com/p/BrXcqtzFoOx/