#InstaCelebs: Τα γενέθλια της Σοφίας Καρβέλα και το περιστέρι της Κατερίνας Γερονικολού
Ελλάδα

#InstaCelebs: Τα γενέθλια της Σοφίας Καρβέλα και το περιστέρι της Κατερίνας Γερονικολού

#InstaCelebs: Τα γενέθλια της Σοφίας Καρβέλα και το περιστέρι της Κατερίνας Γερονικολού

Στο κλείσιμο της εβδομάδας όλοι αισθάνονται μια μικρή ανακούφιση για το Σαββατοκύριακο που ξεκινά. Έτσι και οι διάσημοι που ποστάρουν ασταμάτητα στο Instagram. Από το υπέροχο τραγούδι – αφιέρωση της Άννας Βίσση στην κόρη της Σοφία, στην τρυφερή στιγμή μεταξύ δυο περιστεριών στο δρόμο, που απαθανάτισε η Κατερίνα Γερονικολού.

Οι αναρτήσεις των διασήμων που μας έκαναν “κλικ”.

#AtTheBeach

Την καθιερωμένη του βόλτα στην παραλία έκανε για μια ακόμη φορά ο Νίκος Οικονομόπουλος. Ο τραγουδιστής, εκμεταλλεύτηκε τον ήλιο και απόλαυσε τον ήχο των κυμάτων. Τη Δευτέρα, ο Νίκος Οικονομόπουλος θα βρεθεί απέναντι από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στην πρώτη εκπομπή The 2night Show για φέτος.

https://streamable.com/t1cfz

#Christmas

Χριστούγεννα ήρθαν πάλι και η Δέσποινα Βανδή φαίνεται πως είναι σε άριστη διάθεση. Η φωτογραφία που βλέπετε, με τα καλάθια γεμάτα γκι και τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση αναρτήθηκε στο Insta Story της με εκείνη να παραδέχεται πως λατρεύει τα Χριστούγεννα.

Βανδη Instagram

#ErotasEinaiTharrw

Μια φωτογραφία στην οποία δυο περιστέρια ανταλλάσσουν ένα φιλί, μοιράστηκε μαζί μας η Κατερίνα Γερονικολού. “To love and be loved” έγραψε πλάι της.

https://www.instagram.com/p/BqhC2lKHuB9/

#MoodStatus

Σε τρυφερή διάθεση όμως και η Κατερίνα Καινούριου. Η παρουσιάστρια του “Ευτυχείτε” πόσταρε ένα Insta Story καθ’ οδόν για τη δουλειά στο οποίο ξεχωρίζει η κλασική σκηνή από την ταινία του Disney “Η Λαίδη και ο αλήτης”.

https://streamable.com/9polz

#Tomame

Το νέο single της Ελένης Φουρέιρα ξεπέρασε τα 3 εκατ. views στο youtube και η τραγουδίστρια το γιορτάζει με ένα ξεχωριστό post στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/BqewfvJhAZY/

#She

Με τους στίχους του κλασικού πια κομματιού του Elvis Costello, She, ευχήθηκε χρόνια πολλά στην κόρη της Σοφία, η Άννα Βίσση. “Το μήνυμα της ζωής είναι αυτή” καταλήγει η τραγουδίστρια στην αφιέρωσή της πλάι στη φωτογραφία της 35χρονης, πλέον, Σοφίας Καρβέλα.

https://www.instagram.com/p/Bqg6pMrHlsb/