Γέννησε η Σάσα Μπάστα
Ελλάδα

Γέννησε η Σάσα Μπάστα

Γέννησε η Σάσα Μπάστα

Μανούλα για πρώτη φορά έγινε σήμερα η Σάσα Μπάστα. Πριν από λίγο έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, βάρους 2.6 κιλών και 50 εκατοστών με ξανθά μαλλάκια. Η μικρή θα πάρει το όνομα Ειρήνη-Αλεξάνδρα και αποτελεί τον καρπό του έρωτά της με τον επιχειρηματία Δημήτρη Κουσαθάνα, με τον οποίο έκανε πολιτικό γάμο τον Οκτώβριο στον Άγιο Δημήτριο και αναμένεται να κάνει και θρησκευτικό, μαζί με την βάφτιση της μικρής τους πριγκίπισσας, τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στη Μύκονο.

Το διπλό όνομα η μικρή θα το πάρει από την γιαγιά και την προγιαγιά της, δηλαδή την μητέρα και την γιαγιά του Δημήτρη. Τα νερά έσπασαν στις 4 τα ξημερώματα και το μωρό ήρθε στον κόσμο στις 10 το πρωί. Η Σάσα είχε μια φυσιολογική γέννα και δεν ταλαιπωρήθηκε ιδιαίτερα, όπως μας είπε άτομο από το στενό της περιβάλλον.

Ευχόμαστε να είναι γερό και καλότυχο…

https://www.instagram.com/p/Br2tZrOH-x7/

Το ζευγάρι είχε ήδη παντρευτεί στο Ντουμπάι και τώρα ζει τις καλύτερες στιγμές, με τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού. Ο Δημήτρης Κουσαθάνας είναι γνωστός επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στον κλάδο των ξενοδοχειακών μονάδων και της εστίασης, κατάγεται από τη Μύκονο όπου έχει και τις περισσότερες επιχειρήσεις του, ενώ είναι στενός συγγενής και συνεργάτης του Κωνσταντή Κουσαθάνα, ιδιοκτήτη του διάσημου beach bar Νammos.

Ο επιχειρηματίας είχε γνωρίσει την τραγουδίστρια πριν από περίπου 2 χρόνια, όταν εκείνη εμφανιζόταν σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, όπου αυτός είχε πόστο υπεύθυνου στο μαγαζί. Η γνωριμία τους ήταν φιλική, αλλά αργότερα ήρθαν αρκετά κοντά και ερωτεύτηκαν. Τώρα πια είναι παντρεμένοι και γονείς μιας πανέμορφης κόρης…

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10154813615894218&set=a.430984304217&type=3&theater