Power of Love: Χώρισε ένα ακόμη ζευγάρι
Ελλάδα

Power of Love: Χώρισε ένα ακόμη ζευγάρι

Power of Love: Χώρισε ένα ακόμη ζευγάρι

Ακόμα ένα ζευγάρι του περσινού Power of Love χώρισε, δείχνοντας πως οι σχέσεις που έγιναν για χάρη ενός τηλεοπτικού παιχνιδιού δεν κρατούν και για πολύ…

Πρώτα χώρισε το ζευγάρι των νικητών, δηλαδή η Στέλλα Μιζεράκη και ο Πάνος Ζάρλας, μετά η Τζούλια με τον Μιχάλη και η Μαρίνα με τον Αλέξανδρο, ενώ τώρα ήρθε και ο χωρισμός σε ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του περσινού reality αγάπης.

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Θεόφιλο και την Άννα Λορένη. Ο φιναλίστ του τελικού ανακοίνωσε το διαζύγιο πριν από λίγο στο Instagram.

«Ήθελα να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλη σας την αγάπη που μας δείξατε! Αποφασίσαμε να τελειώσουμε σαν ζευγάρι για προσωπικούς λόγους! Ξέρω ότι θα σεβαστείτε την κοινή μας απόφαση!!Σε ευχαριστώ που μου χάρισες τέτοιες στιγμές που μόνο εγώ ξέρω!».

https://www.instagram.com/p/Bsp0uLtlAbL/

Λίγο αργότερα η Άννα Λορένη ανέβασε στο Instagram της μοιράστηκε με τους followers την είδηση του χωρισμού της με τον Παναγιώτη.

«Αγαπημένοι μου φίλοι. Επειδή μοιράστηκα μαζί σας στιγμές μιας σχέσης που δημιουργήθηκε μέσα σε ένα reality show, νιώθω την υποχρέωση σεβόμενη την αγάπη και την υποστήριξη σας ,να σας ενημερώσω για τις αλλαγές που υπάρχουν στη προσωπική μου ζωή. Με τον Παναγιώτη λοιπόν δεν είμαστε ζευγάρι εδώ κ κάποιο καιρό. Οι λόγοι είναι προσωπικοί. Τον ευχαριστώ για ό,τι ζήσαμε και του εύχομαι ό,τι καλύτερο στη πορεία. Η αγάπη σας ήταν, είναι και θα είναι πάντα σημαντική για μένα. Μαζί στα εύκολα κ στα δύσκολα.  Σας ευχαριστώ για όλα».

Έτσι τα μόνα ζευγάρια που παραμένουν ακόμα μαζί είναι αυτό του Δώρου με την Αθηνά και του Σωκράτη με την Κυριακή.

Η διάψευση για τις καταγγελίες

Την ίδια ώρα, ο πρώην παίκτης του Power Of Love απασχόλησε τα μέσα ενημέρωσης όταν δημοσίευμα περιοδικού τον ήθελε να σχολιάζει επικριτικά την παρουσιάστρια του παιχνιδιού Μαρία Μπακοδήμου. Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα σημείωνε πως εκείνος ανέφερε ότι την ώρα που η  Μαρία Μπακοδήμου κοιμόταν στη χλιδή, οι παίκτες ζούσαν μέσα σε ποντίκια. Ο Παναγιώτης Θεοφίλου, μιλώντας στο Znews διέψευσε το δημοσίευμα που βγήκε μάλιστα στο πρωτοσέλιδο, χαρακτηρίζοντας τις δηλώσεις του παίκτη ως “καταγγελίες”. Δηλώσεις που όπως ισχυρίζεται δεν έκανε ποτέ. Ο ίδιος μάλιστα φρόντισε να επικοινωνήσει και με την παρουσιάστρια του Power of Love προκείμενου να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις.