Νίκος Κοκλώνης: «Δεν ήθελα να παρεξηγηθώ με τον Μάνο Παπαγιάννη»
Ελλάδα

Νίκος Κοκλώνης: «Δεν ήθελα να παρεξηγηθώ με τον Μάνο Παπαγιάννη»

Νίκος Κοκλώνης: «Δεν ήθελα να παρεξηγηθώ με τον Μάνο Παπαγιάννη»

Συνέντευξη στο περιοδικό People που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με την εφημερίδα “Το Έθνος” δίνει ο Νίκος Κοκλώνης. Ο επιχειρηματίας και παρουσιαστής του Celebrity Travel φωτογραφίζεται στη γιορτινή Νυρεμβέργη και αναφέρεται μεταξύ άλλων στα παιδικά του χρόνια στον Πειραιά, αλλά και την παρερμηνεία των δηλώσεων του για τον Μάνο Παπαγιάννη.

Τα χρόνια στον Πειραιά με την οικογένεια Φλωρινιώτη

Ο Νίκος Κοκλώνης περιγράφει τα παιδικά του χρόνια στον Πειραιά, που τα πέρασε στην ίδια γειτονιά – και το ίδιο σπίτι – με την οικογένεια Φλωρινιώτη.  “Μέναμε σε ένα φανταστικό σπίτι στον Πειραιά. Στον τρίτο όροφο ήμασταν εμείς και στον δεύτερο η οικογένεια του τραγουδιστή Γιάννη Φλωρινιώτη. Μεγάλωσα με την Αννούλα και τον Νικολάκη Φλωρινιώτη, τα παιδιά του Γιάννη“. Κάθε που γυρνούσε από το σχολείο, ο παρουσιαστής του Celebrity Travel θυμάται να ακούει τον Γιάννη Φλωρινιώτη να τραγουδάει “Πειράζει που είσαι μεγάλη φίρμα, πειράζει;”.

“Περιττό να σου πω ότι εκείνη την περίοδο όλοι οι σταρ του ελληνικού πενταγράμμου είχαν περάσει από αυτή την πολυκατοικία του Πειραιά” συνεχίζει για εκείνη την εποχή ο Mr. Travel. “Θυμάμαι να διαβάζω στο δωμάτιό μου και από κάτω να είναι τηλεοπτικά links για να κάνουν συνέντευξη στον Φλωρινιώτη. Πού να φανταστώ όμως ότι αρκετά χρόνια μετά θα ασχολιόμουν ενεργά με την τηλεόραση και οι κάμερες και τα μικρόφωνα που έβλεπα πιτσιρικάς έξω από το σπίτι θα γίνονταν κάποια στιγμή η δική μου καθημερινότητα”, περιγράφει.

Παθιασμένος όσο ποτέ

Ο Νίκος Κοκλώνης δηλώνει εθισμένος με το ταξίδι. “Όταν βρίσκομαι στην Ελλάδα, δεν μπορώ να κάτσω πάνω από δύο μέρες. Ακόμα και όταν δεν έχω γύρισμα, παίρνω το αεροπλάνο και ταξιδεύω. Θεωρώ ότι το ταξίδι είναι μια μοναδική εμπειρία για κάθε άνθρωπο, σου μαθαίνει πολλά, σε γεμίζει εικόνες και σε κάνει καλύτερο” λέει στη συνέντευξη. “Στο εξωτερικό βλέπεις άλλους πολιτισμούς, διαφορετικούς τρόπους σκέψης και ζωής, άλλες κουλτούρες και συνήθειες. Αισθάνομαι υπερβολικά τυχερός που κατάφερα να κάνω το χόμπι μου επάγγελμα», εξηγεί.

Ο Μάνος Παπαγιάννης και η παρεξήγηση

Σε μια τηλεοπτική του δήλωση, για τον celebrity που να τον δυσκόλεψε περισσότερο στο Celebrity Travel, ο Νίκος Κοκλώνης ανέφερε το όνομα του Μάνου Παπαγιάννη, τον οποίο αποκάλεσε «αχάριστο».

“Αυτό το είπα πάνω στην πλάκα. Ο Μάνος είναι φίλος μου, φυσικά και δεν είναι αχάριστος. Απλά στην αρχή του ταξιδιού μας ήταν λίγο μαζεμένος” εξηγεί για το περιστατικό. “Τόσο εκείνος όσο και η Αγγελική με εμπιστεύτηκαν και ήρθαν μαζί μου ταξίδι, την ίδια στιγμή που όλα τα media ζητούσαν συνέντευξη από τον Μάνο για το περιστατικό που είχε συμβεί ανάμεσα σε εκείνον και τη Σοφία Παυλίδου στο θέατρο Χυτήριο” συμπληρώνει.

Ο Νίκος Κοκλώνης αναφέρει πως επικοινώνησε με τον ηθοποιό μετά τις δηλώσεις και του εξήγησε πώς έχει η κατάσταση. ‘Του τηλεφώνησα και του εξήγησα πως το είπα στην πλάκα. Eπ’ ουδενί δεν θα ήθελα να παρεξηγηθώ ούτε με εκείνον, αλλά ούτε και με την Αγγελική. Τους θεωρώ πραγματικούς φίλους και τους υπεραγαπώ” ξεκαθαρίζει.

Ο Νίκος Κοκλώνης στο περιοδικό People που κυκλοφορεί

Ο Νίκος Κοκλώνης στο περιοδικό People που κυκλοφορεί