Michelle Obama: Η έκπληξη που της έκανε ο Barack
Ελλάδα

Michelle Obama: Η έκπληξη που της έκανε ο Barack

Michelle Obama: Η έκπληξη που της έκανε ο Barack

Μια έκπληξη περίμενε τη Michelle Obama στην περιοδεία της για την προώθηση του βιβλίου της “Becoming”. Μιλώντας στο κοινό της στην Washinghton D.C. ξαφνικά στη σκηνή εμφανίστηκε ο πρώην πρόεδρος Barack Obama και της πρόσφερε ένα μπουκέτο ροζ λουλούδια!

“Αυτό είναι κάτι, όπως κάνει ο Jay-Z στις συναυλίες της Beyoncé. Όπως λέμε Crazy in Love;” φέρεται να της είπε δίνοντάς της το μπουκέτο. Η στιγμή έχει καταγραφεί και σε βίντεο από κάποιον από τους παρευρισκόμενους.

Ο πρώην πρόεδρος φυσικά δεν έχασε την ευκαιρία να μιλήσει για τη σύζυγό του και να προβεί σε πικάντικες αποκαλύψεις. Όταν η Valerie Jarrett, που συντόνιζε τη συζήτητη τον ρώτησε τι του έκανε εντύπωση την πρώτη φορά που συνάντησε τη σύζυγό του, εκείνος φέρεται να είπε: “Πρώτα από όλα ήταν πραγματικά ψηλή και το περισσότερο από αυτό ήταν πόδια”! “Υπάρχουν και παιδιά εδώ”! απάντησε με συστολή η κυρία Obama.

Λίγο αργότερα η ίδια η Michelle ανέβασε στο Twitter της φωτογραφία με εκείνην, τον σύζυγό της και το μπουκέτο με τα λουλούδια που της χάρισε.