Δούκισσα Μέγκαν: Εμφάνιση – έκπληξη στα Βρετανικά Βραβεία Μόδας
Ελλάδα

Δούκισσα Μέγκαν: Εμφάνιση – έκπληξη στα Βρετανικά Βραβεία Μόδας

Δούκισσα Μέγκαν: Εμφάνιση – έκπληξη στα Βρετανικά Βραβεία Μόδας

Η Δούκισσα του Sussex, έκανε μια εμφάνιση που κανείς δεν περίμενε στα Βρετανικά Βραβεία Μόδας. Πάντα στιλάτη, έκλεψε τα βλέμματα και εισέπραξε ένα πολύ θερμό χειροκρότημα.

Αφορμή για την εμφάνιση της Δούκισσας του Sussex, ήταν η βράβευση του καλύτερου σχεδιαστή της χρονιάς για γυναικεία ρούχα. Το βραβείο κέρδισε η Clare Waight Keller του Οίκου Givenchy. Η 48χρονη σχεδιάστρια, που είχε σχεδιάσει και το νυφικό του βασιλικού γάμου, όταν ανέβηκε να παραλάβει το βραβείο της, χάρισε την πιο ζεστή της αγκαλιά στη Δούκισσα του Sussex. Μάλιστα, έδειχνε να μην πιστεύει ούτε ότι κέρδισε, ούτε όμως ότι της παρέδιδε το βραβείο, η ίδια η Δούκισσα.

Στην ομιλία της, η Δούκισσα Μέγκαν, είπε αρχικά ότι είναι πολύ χαρούμενη που γιορτάζει τη μόδα στο νέο της «σπίτι». Επίσης, ανέφερε πως όταν γνώρισε την Clare Waight Keller πριν 11 μήνες, στις πρόβες του νυφικού, της έκανε εντύπωση το όραμα, η δημιουργικότητα, αλλά κυρίως η ευγένεια της σχεδιάστριας. Από τη μεριά της, η βραβευμένη σχεδιάστρια, είπε πως έχει γνωρίσει τη Δούκισσα σε προσωπικό επίπεδο και πως την ευχαριστεί που της εμπιστεύτηκε μια τόσο προσωπική στιγμή της (το νυφικό του γάμου).

Πώς ήταν ντυμένη η Δούκισσα του Sussex

Η Δούκισσα του Sussex, που περιμένει το πρώτο της παιδί την άνοιξη του 2019, φορούσε (αντίθετα με το βασιλικό πρωτόκολλο) μια μαύρη τουαλέτα με ακάλυπτο τον έναν ώμο, πιθανότατα σχέδιο της βραβευμένης σχεδιάστριας Clare Waight Keller, με χρυσά πέδιλα και χρυσά κοσμήματα. Τα μαλλιά της ήταν χτενισμένα σε χαμηλό σινιόν, τα νύχια της βαμμένα σε σκούρο χρώμα, ενώ είχε πολύ φυσικό μακιγιάζ. Εντύπωση προκαλεί το ότι έχει πάρει πολύ λίγα κιλά, ενώ δύσκολα κάποιος μπορούσε να σταματήσει να κοιτάει τα καλογυμνασμένα χέρια της.