Η Μαρία Κορινθίου μιλά για την απόπειρα βιασμού
Ελλάδα

Η Μαρία Κορινθίου μιλά για την απόπειρα βιασμού

Η Μαρία Κορινθίου μιλά για την απόπειρα βιασμού

Η Μαρία Κορινθίου βρέθηκε αντιμέτωπη με ένα ιδιαίτερα σοβαρό περιστατικό την Τετάρτη (5/12) το βράδυ, όταν έπεσε θύμα απόπειρας βιασμού έξω από το σπίτι της.

Η ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, «Τι Λέει;» περιγράφοντας το περιστατικό. «Γυρνούσα στο σπίτι μου στις 10 και μισή το βράδυ, μένω σε μονοκατοικία. Πάω να ανοίξω την αυλόπορτα και τότε ήρθε ο κύριος» τόνισε αρχικά. «Δεν προλαβαίνεις να σκεφτείς ή να αντιδράσεις εκείνη την στιγμή. Προσπαθούσα να συνειδητοποιήσω τι γίνεται. Εγώ ήμουν ψύχραιμη, τον έβρισα πολύ. ”Όπως είσαι σηκώνεσαι και φεύγεις” του λέω» σημείωσε στην συνέχεια.

Η πρωταγωνίστρια της θεατρικής παράστασης «Η νεράιδα και το παλικάρι», πρόσθεσε πως της έχει ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο πρόσφατα. «Έχει ξανασυμβεί ένα παρόμοιο περιστατικό, πάλι έξω από την πόρτα του σπιτιού μου. Κοιτάμε αν συνδέονται μεταξύ τους τα περιστατικά, γιατί τότε είναι επικίνδυνα τα πράγματά. Τότε είπε το όνομά μου, τώρα ήταν με κουκούλα και με περίμενε» είπε χαρακτηριστικά και στο τέλος ανέφερε πως σκοπεύει να λάβει μέτρα προστασίας.